Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [MissBloom]: Vogue: Παίρνει θέση για τις αμερικάνικες εκλογές για πρώτη φορά στην ιστορία
[MissBloom]: Vogue: Παίρνει θέση για τις αμερικάνικες εκλογές για πρώτη φορά στην ιστορία

[MissBloom]: Vogue: Παίρνει θέση για τις αμερικάνικες εκλογές για πρώτη φορά στην ιστορία

Λίγες εβδομάδες πριν τις πολυαναμενόμενες εκλογές που θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της Αμερικής, δεκάδες celebrities, καλλιτέχνες και μεγάλοι εκδοτικοί όμιλοι έχουν εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξη τους στην Hillary Clinton.

Σε ένα νέο editorial της Vogue , οι συντάκτες του περιοδικού εξέφρασαν την υποστήριξη τους στην 68χρονη υποψήφιο, λέγοντας πως αποφάσισαν να σπάσουν την παράδοση λόγω των υψηλών ρίσκων της υποψηφιότητας του Donald Trump.

“Η Vogue δεν έχει ιστορικό πολιτκών τοποθετήσεων. Μπορεί οι συντάκτες να έχουν μοιραστεί τις απόψεις τους κατά καιρούς, αλλά το περιοδικό δεν έχει εκφραστεί ποτέ με ενιαία φωνή. Δεδομένου του μεγάλου διακυβέυματος των εκλογών αυτών και της σημασίας τους στην ιστορία,  νιώθουμε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει. Καταλαβαίνουμε ότι η Clinton δεν υπήρξε πάντα η ιδανική υποψήφιος, όμως η έντονη ευφυΐα της και η σημαντική της εμπειρία αντικατοπτρίζονται στις σαφείς και ελπιδοφόρες της πολιτικές της θέσεις”.

Στο άρθρο αναφέρονται επίσης και οι θέσεις της Clinton προς τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας και των γυναικών, αλλά και η σημασία της του να εκλεγεί μία γυναίκα πρόεδρος, λέγοντας: “Μας πήρε σχεδόν έναν αιώνα να φτάσουμε κοντά στο να έχουμε μία γυναίκα να κυβερνά αυτήν τη χώρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!