Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [MissBloom]: Θέλεις πιο λευκά δόντια; Ήρθε η ώρα να το πετύχεις!
[MissBloom]: Θέλεις πιο λευκά δόντια; Ήρθε η ώρα να το πετύχεις!

[MissBloom]: Θέλεις πιο λευκά δόντια; Ήρθε η ώρα να το πετύχεις!

Όλες γνωρίζουμε ότι εκτός από ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, μια περιποιημένη εμφάνιση και ένα ενημερωμένο look, ένα από τα μεγαλύτερά μας προτερήματα δεν είναι άλλο από το χαμόγελό μας, του οποίου η συνταγή έχει ως βασικό συστατικό επιτυχίας τα λευκά δόντια!

Το χαμόγελο έχει μια μαγική ιδιότητα να φτιάχνει την διάθεση είτε σε αυτόν που το προσφέρει, είτε σε αυτόν που το παραλαμβάνει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να πάει καλά η ημέρα σου είναι να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα πλατύ και ειλικρινές χαμόγελο.

Παρ’ ότι, λοιπόν, τα πιο λευκά δόντια, που εξασφαλίζουν ένα λαμπερό και φωτεινό χαμόγελο, αποτελούν επιθυμία των περισσότερων ανθρώπων και συμβάλλουν σημαντικά τόσο στην ωραία εμφάνιση και την αισθητική του προσώπου, όσο και στην αυτοπεποίθησή μας, οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε καταφέρει να το πετύχουμε.

Μεταξύ άλλων, όχι μόνο δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε μια πιο λευκή απόχρωση που θα μας προτρέψει να χαμογελάμε με όλη μας τη δύναμη, αλλά με την πάροδο της ηλικίας και εξαιτίας του άγχους και των καθημερινών συνηθειών, τα δόντια δείχνουν να χάνουν ολοένα την λάμψη και το χρώμα τους, απορροφώντας χρωστικές από συνήθειες όπως το κάπνισμα, το κρασί, ο καφές ακόμα και το φαγητό, με αποτέλεσμα να σκουραίνουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!