Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [MissBloom]: Η σκληρή κριτική στη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» και την κόρη του Αθερίδη
[MissBloom]: Η σκληρή κριτική στη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» και την κόρη του Αθερίδη

[MissBloom]: Η σκληρή κριτική στη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» και την κόρη του Αθερίδη

Μια όχι και τόσο καλή κριτική εισέπραξε ένα από τα νέα ζευγάρια της αγαπημένης σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα » από την τηλεκριτικό, Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τη στήλη της στο «Βήμα της Κυριακής» έγραψε:

«Ουσιαστικά το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι η σειρά που έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τον Alpha πριν από τέσσερα χρόνια. Το βασικό χαρακτηριστικό της επιτυχίας της και της μεγάλης απήχησής της στο κοινό ήταν το γεγονός πως οι χαρακτήρες της συνιστούσαν σημείο αναφοράς και ταύτισης με μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Αυτό μεταφράζεται ως επιτυχημένο σενάριο. Ενα σενάριο που «ευτύχησε» καθώς η διανομή το δικαίωσε: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδη ήταν η ομάδα που απογείωσε τα συστατικά της σειράς με αποτέλεσμα η «Μουρμούρα» να γίνει talk of the town. Στην πορεία όλα αυτά τα χρόνια έγιναν λάθη. Το κανάλι την εξάντλησε με υπερβολική προβολή, το σενάριο σε κάποια σημεία έκανε κοιλιά και το νεαρότερο ζευγάρι δυστυχώς αποχώρησε. Σε αυτό το σημείο άρχισαν και τα σοβαρότερα προβλήματα. Ηδη η περσινή απόπειρα να αντικατασταθούν από το δίδυμο Γιάννης Τσιμιτσέλης – Δανάη Επιθυμιάδη κρίθηκε αποτυχημένη με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κι άλλες αλλαγές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!