Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [MissBloom]: Τα πιο κοινά προβλήματα του στοματικού σεξ και πώς να τα λύσεις (μέρος 1ο)
[MissBloom]: Τα πιο κοινά προβλήματα του στοματικού σεξ και πώς να τα λύσεις (μέρος 1ο)

[MissBloom]: Τα πιο κοινά προβλήματα του στοματικού σεξ και πώς να τα λύσεις (μέρος 1ο)

Σίγουρα θα έχεις αντιμετωπίσει τουλάχιστον ένα από αυτά. Αυτά είναι τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις την ώρα του στοματικού σεξ και το πώς να τα αντιμετωπίσεις:

Δε μπορείς να το βάλεις όλο μέσα

Καταρχάς, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις. Όπως υποστηρίζει η σύμβουλος σεξ Vanessa Marin, “πολλές γυναίκες έχουν την εντύπωση ότι πρέπει να κάνουν deep throat σαν επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά οι συγκεκριμένες είναι ακριβώς αυτό – επαγγελματίες. Μπορείς να κάνεις το τέλειο στοματικό χωρίς απαραίτητα να ζορίσεις το λαιμό σου, και το μυστικό βρίσκεται στα χέρια σου: χρησιμοποιήσε το στόμα και τη γλώσσα σου για να επικεντρωθείς στο κεφάλι και κάνε την περιοχή υγρή. Βάλε το χέρι σου στον κορμό για να δημιουργήσεις πίεση”. Χρησιμοποιώντας ένα ή και τα δύο σου χέρια, μπορείς να δημιουργήσεις μία επέκταση του στόματος σου. Τότε, μπορείς να τον αφήσεις να μπει μέσα δυνατά, έχοντας παράλληλα τον έλεγχο του πόσο βαθιά πάει.

Πνίγεσαι συνεχώς

Μπορείς να δημιουργήσεις την αίσθηση του deep throating χωρίς να ζορίζεις το λαιμό σου, κατευθύνοντας το κεφάλι του πέους του στο πάνω μέρος του στόματος σου ή μπλοκάροντας το πίσω μέρος του λαιμού σου με τη γλώσσα σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!