Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [MissBloom]: Το μυστικό για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το κρυολόγημα
[MissBloom]: Το μυστικό για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το κρυολόγημα

[MissBloom]: Το μυστικό για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το κρυολόγημα

Μπορεί η άνοιξη να έχει ήδη φτάσει, όμως το κρυολόγημα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς, καθώς η περίοδος αυτή είναι μια από τις πλέον ευνοϊκές για εκείνο. Το κοινό κρυολόγημα είναι η πιο συνηθισμένη λοιμώδης νόσος και υπολογίζεται ότι κάθε ενήλικας την εμφανίζει δύο με τρεις φορές κατ’ έτος, ενώ παράλληλα, την εμφάνισή τους ξεκινούν να κάνουν και οι αλλεργίες.

Ποιο είναι το μυστικό για να αντιμετωπίσεις ή ακόμα και να προλάβεις, αυτού του είδους τις παθήσεις; Η απάντηση φαίνεται να βρίσκεται στο θαλασσινό νερό.

Οι ρινικές πλύσεις με 100% θαλασσινό νερό είναι ο μεγάλος σύμμαχός σου κατά του κρυολογήματος και των αλλεργιών.

Η ρινική πλύση δεν αποτελεί μονάχα έναν τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, αλλά πρέπει να ενταχθεί στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να διατηρήσεις την υγεία της μύτης αλλά και του οργανισμού σου.

Εκτός από τα μικρόβια που απειλούν τον οργανισμό σου (και η μύτη αποτελεί μια από τις εύκολες διόδους στο σώμα σου), υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνεις καθημερινή χρήση του θαλασσινού νερού. Από τη μία, οι σκόνες και οι ρύποι της ατμόσφαιρας, από την άλλη η εναλλαγή της θερμοκρασίας ανάλογα με τον χώρο που βρίσκεσαι, προκαλούν ξηρότητα στο εσωτερικό της μύτης σου αλλά και την καταπονούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!