Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [MissBloom]: Kendall Jenner: Έκανε τελικά πλαστική χειλιών; Η ίδια επιτέλους απαντά και παραδέχεται…
[MissBloom]: Kendall Jenner: Έκανε τελικά πλαστική χειλιών; Η ίδια επιτέλους απαντά και παραδέχεται…

[MissBloom]: Kendall Jenner: Έκανε τελικά πλαστική χειλιών; Η ίδια επιτέλους απαντά και παραδέχεται…

Τον Νοέμβριο, η Kendall και η Kylie Jenner είχαν κάνει ένα livestream που οι θαυμαστές τους μπορούσαν να παρακολουθήσουν στο διαδίκτυο, προκειμένου να συζητήσουν το βιβλίο τους με τίτλο Time of the Twins. Παρ’όλα αυτά, φαίνεται πως ούτε η μία ούτε η άλλη περίμενε ότι τα περισσότερα από τα σχόλια του κοινού θα επικεντρώνονταν στα χείλη της Kendall, αφού στη συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν εμφανώς μεγαλύτερα.

Το 21χρονο μοντέλο αναφέρθηκε μέσω της προσωπικής του εφαρμογής στις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν, με ένα κείμενο με τίτλο “Η πιο στενάχωρη φήμη”. Στην ανάρτηση, η Kendall αρνείται το γεγονός πως διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram προκειμένου να μπορέσει να κάνει πλαστικές προσώπου στα χείλη, τη μύτη και τα μάγουλα της – όπως υποστήριζαν οι φήμες – και είπε πως για την αλλαγή οφείλονται οι ικανότητες μακιγιάζ της Kylie.

“Δεν είπα κάτι εκείνη τη στιγμή, γιατί αν το είχα κάνει, ο κόσμος θα έλεγε ότι προσπαθούσα να κρατήσω άμυνες επειδή ήμουν ένοχη. Η Kylie είδε την εξέλιξη της ιστορίας και ένιωσε άσχημα, οπότε πήρε την ευθύνη μέσω Snapchat. Μερικές φορές νιώθω ότι ο κόσμος θέλει να χάνω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!