Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [MissBloom]: Το {e}xclusive είναι το fashion e-shop που πρέπει να ξέρεις!
[MissBloom]: Το {e}xclusive είναι το fashion e-shop που πρέπει να ξέρεις!

[MissBloom]: Το {e}xclusive είναι το fashion e-shop που πρέπει να ξέρεις!

Ξέρω ότι όσο και αν το online shopping κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και όσο και αν οι fashionistas ορκιζόμαστε στα e-shops που φέρνουν πιο κοντά μας τις τελευταίες τάσεις και τα fashion καλούδια που αναζητάμε, οι πιο πρόσφατα μυημένοι στο… σπορ έχουν αρκετές απορίες και αναζητούν καθοδήγηση. Γι αυτό κι εγώ θέλω πάντα να μοιράζομαι τα αγαπημένα μου διαδικτυακά καταστήματα στο blog και να κατευθύνω τις αναγνώστριές μου προς τα e-shops εκείνα που ξέρω ότι όχι μόνο θα τους ικανοποιήσουν από άποψη γούστου και ποιότητας αλλά θα τους σεβαστούν και θα τους εξυπηρετήσουν σωστά.

Αυτή η εισαγωγή δεν είναι φυσικά τυχαία. Σήμερα βλέπεις, ήρθε η στιγμή να αφιερωσω το post μου σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που παρακολουθώ από την αρχή σχεδόν της πορείας του και που νιώθω ότι αξίζει να επισκεφτείς.

Το {e}xclusive.com μπορεί να το πρωτοάκουσες όταν η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα φόρεμα από τη συλλογή του ή μπορεί να το έχεις ξαναδεί εδώ στο Miss Bloom (οι MissBloomers είμαστε fans και δεν το κρύβουμε!) αλλά ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που ετοιμάζεσαι να το επισκεφτείς αξίζει να μάθεις τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωριζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!