Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [MissBloom]: Ένα ταξίδι στον Κρόκο Κοζάνης: Η μοναδική εμπειρία και μια νέα beauty άφιξη
[MissBloom]: Ένα ταξίδι στον Κρόκο Κοζάνης: Η μοναδική εμπειρία και μια νέα beauty άφιξη

[MissBloom]: Ένα ταξίδι στον Κρόκο Κοζάνης: Η μοναδική εμπειρία και μια νέα beauty άφιξη

Όταν σε καλούν να πας ένα ταξίδι, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει περιπλάνηση στα κροκοχώραφα, ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που νιώθεις για αρχή. Έπειτα, ακολουθούν η ευγνωμοσύνη και η έκπληξη. Τέλος, αυτό που νιώθω ακόμα και τώρα που γράφω αυτό το κείμενο, μια ευχάριστη ανάμνηση για όσα είδες και έμαθες αλλά και μια ανακούφιση.

Όλα αυτά χάρη στην ΚΟΡΡΕΣ, την ελληνική αυτή εταιρεία που όχι μόνο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει αλλά συνεχίζει να πρωτοπορεί προμηθεύοντας την αγορά με αποτελεσματικά προϊόντα βασισμένα σε δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης. Ένα τέτοιο είναι και το λεγόμενο ελιξήριο νεότητας, το Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος, ή αλλιώς ένα πολυτελές προϊόν με βασικό συστατικό τον Κρόκο Κοζάνης.

Αυτό το προϊόν στάθηκε και η αφορμή του ταξιδιού αυτού και μάλλον τώρα ήρθε η ώρα να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένη.

Η πρόσκληση που ήρθε αφορούσε ένα ταξίδι στην Κοζάνη με στόχο να μάθουμε τα πάντα για τον παγκοσμίου φήμης Κρόκο Κοζάνης, ο οποίος αποτελεί την βασική ύλη για το νέο προϊόν περιποίησης προσώπου της ΚΟΡΡΕΣ.

Εκτός από την τυπική ενημέρωση για όλα τα οφέλη του τόσο ξεχωριστού αυτού φυτού, η ξενάγησή μας είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε και εμείς οι ίδιες στην συγκομιδή του κρόκου καθώς και να πάρουμε μέρος στη διαδικασία διαλογής των πολύτιμων κόκκινων στιγμάτων από τα πέταλα και τους στήμονες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!