Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [MissBloom]: 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά για ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση!
[MissBloom]: 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά για ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση!

[MissBloom]: 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά για ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Είτε θεωρείς πως έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση είτε όχι, η μπάρα μπορεί πάντα να σηκωθεί ακόμα πιο ψηλά. Ιδίως μάλιστα αν σκεφτείς πως η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι σταθερό αλλά αυξομειώνεται καθημερινά. Υπάρχουν ωστόσο τρόποι να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου σε υψηλά επίπεδα μια και καλή και αυτούς ακριβώς σκοπεύουμε να σου αποκαλύψουμε!

Μπορεί μια αύξηση από τη δουλειά σου ή ένα νέο φλερτ να σου αυξήσουν την αυτοπεποίθηση για λίγο καιρό, όμως αν δεν εκτιμάς ουσιαστικά και αληθινά τον εαυτό σου, αυτή η αίσθηση γρήγορα θα εξαφανιστεί. Τι είναι λοιπόν αυτό που μπορεί να σε κάνει να δεις τον εαυτό σου αλλιώς μια και καλή;

Σύμφωνα με έρευνα του site Business Insider, τρεις απλές καθημερινές συνήθειες είναι αρκετές για να θέσουν τις βάσεις για μια υγιή αυτοπεποίθηση σε κάθε στιγμή της ζωής σου! Τι κάνουν λοιπόν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση;

  1. Μιλούν πάντα με σιγουριά. Οι άνθρωποι με υψηλή αυτοπεποίθηση δεν κομπιάζουν και δεν λένε φράσεις όπως “πιστεύω”, “νομίζω” κτλ. Αντίθετα, ο λόγος τους αποπνέει σταθερότητα και σιγουριά.
  2. Δίνουν έμφαση σε κάθε μικρή τους νίκη. Αντί να επικεντρώνονται μόνο στους μακροπρόθεσμους στόχους τους, οι άνθρωποι με υψηλή αυτοπεποίθηση βρίσκουν μικρές επιτυχίες και νίκες στην καθημερινότητά τους και τις πανηγυρίζουν! Σύμφωνα με το BI “Οι μικρές επιτυχίες φτιάχνουν νέους υποδοχέις ανδρογόνων στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την επιβράβευση και το κίνητρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!