Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [MissBloom]: 11 τρόποι για να σκέφτεσαι θετικά κάθε μέρα
[MissBloom]: 11 τρόποι για να σκέφτεσαι θετικά κάθε μέρα

[MissBloom]: 11 τρόποι για να σκέφτεσαι θετικά κάθε μέρα

Η θετική στάση ξεκινά από τις θετικές σκέψεις. Η θετική σκέψη είναι τόσο δυνατή όσο και η αρνητική σκέψη: θα αρχίσεις σιγά σιγά να την πιστεύεις. Επομένως, είναι σημαντικό να υιοθετήσουμε τη θετική σκέψη και να την καταστήσουμε καθημερινή πρακτική. Όπως συμβαίνει όμως με όλα τα πράγματα, έτσι και η αλλαγή της νοοτροπίας σου απαιτεί συνειδητή προσπάθεια και δέσμευση. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γίνει η θετική σκέψη δεύτερη φύση σου.

Εξάλειψε τις αρνητικές λέξεις από το λεξιλόγιό σου. Φιλτράροντας τις λέξεις και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς, αναγκάζεις τον εγκέφαλό σου να βρει πιο θετικούς τρόπους επικοινωνίας. Απαγόρευσε στον εαυτό σου να χρησιμοποιεί λέξεις όπως «όχι», «δεν μπορώ» ή «δεν γίνεται».

Επίλεξε να είσαι ανάμεσα σε καλούς φίλους. Η καλή στάση είναι μεταδοτική, γι ‘αυτό ξέφυγε από άτομα που δεν αντιμετωπίζουν τη ζωή με θετική στάση.

Εξέφρασε ευγνωμοσύνη απέναντι στον εαυτό σου. Όταν λες πιο συχνά «ευχαριστώ» για όσα έχεις, σκέφτεσαι ότι μπορεί τα πράγματα να ήταν και χειρότερα.

Υιοθέτησε το δικό σου μότο. Δημιούργησε ένα δικό σου ή διάλεξε κάποιο που να υπάρχει ήδη και που σε αντιπροσωπεύει.

Απόφυγε τα ερεθίσματα που σου προκαλούν αρνητικές σκέψεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!