Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Τα βάσανα μιας κοντής μέσα από 8 ξεκαρδιστικά σκίτσα
[Mama365]: Τα βάσανα μιας κοντής μέσα από 8 ξεκαρδιστικά σκίτσα

[Mama365]: Τα βάσανα μιας κοντής μέσα από 8 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Οι ατάκες του τύπου «Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια» ή «Γιατί να είσαι ψηλή; Αυτές είναι για την παρέλαση…» έχουν ειπωθεί πολλάκις για να απαλύνουν κάπως τον καημό των κοντών μινιόν γυναικών. Προσωπικά θεωρώ ψηλές όλες τις γυναίκες άνω του 1.65. Γι’ αυτό αν αγγίζεις -και εσύ- μετά κόπων και βασάνων το 1.62 (και αυτό με μικρό τακουνάκι) να ξέρεις, σε θεωρώ φίλη και αδελφή ψυχή μου και σου αφιερώνω αυτό το άρθρο. Στο… κάτω-κάτω φτάνεις για να ταυτιστείς με αυτά τα σκίτσα!

Φωτογραφία: pinterest.com

Μικρό το κακό του να είσαι κοντή ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι στην καθημερινότητά αντιμετωπίζουμε διάφορες προκλήσεις όπως….

Στα ψώνια (1)

Τα προβλήματα ενδυματολογικού χαρακτήρα είναι και τα πιο συνηθισμένα. Από τα 3 παντελόνια που θα βρεις, θα χρειαστεί να κοντύνεις τα 2. Το εντυπωσιακό φόρεμα που είδες στην βιτρίνα όχι μόνο δεν σου «κάθεται» καλά, αλλά φαίνεται σαν να φοράς έναν oversized χιτώνα.

Τι μας μένει, λοιπόν, εκτός από καημό και έξτρα ύφασμα πάνω μας; Μια επίσκεψη στο παιδικό τμήμα των καταστημάτων!

Στα ψώνια (2)

Όσοι πιστέψατε έστω και για μια στιγμή ότι οι καημοί των αγορών περιορίζονται στα παραπάνω, κάνετε μέγα λάθος. Τα προβλήματα συνεχίζονται και σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς στα μαγαζιά με ρούχα, δεν συνειδητοποιεί μόνο η Κοντή ότι είναι η κοντή, αλλά και οι γύρω της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!