Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Βαρέθηκα να αγωνιώ συνεχώς για το πότε θα αδυνατίσω»
[Mama365]: «Βαρέθηκα να αγωνιώ συνεχώς για το πότε θα αδυνατίσω»

[Mama365]: «Βαρέθηκα να αγωνιώ συνεχώς για το πότε θα αδυνατίσω»

Το να κοιταχτείς κάποια στιγμή στον καθρέπτη και να πεις «αγαπάω αυτό που βλέπω» είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που πρέπει να έχεις κάνει με τον εαυτό σου. Αυτή η μαμά κατατάσσεται στις plus size γυναίκες και σε αυτό το εξομολογητικό άρθρο μιλάει για το πως ξεπέρασε την εμμονή της με το αδύνατο σώμα.

«Δεν θα πω ψέματα! Το να μάθω να αγαπώ το σώμα μου και να είμαι ικανοποιημένη με αυτό που βλέπω στον καθρέπτη ήταν μια δύσκολη διαδικασία που μου πήρε πάνω από 30 χρόνια μέχρι να το πετύχω. Δεν μου άρεσε ποτέ το σώμα μου και το γεγονός ότι για την κοινωνία ωραία γυναίκα είναι αυτή που είναι αδύνατη με έκανε να μισώ αυτό που είμαι. Γιατί ποτέ δεν ήμουν λεπτή, ούτε καν γεματούλα. Είχα πάντα παραπάνω κιλά από το κανονικό με αποτέλεσμα να μην με θεωρώ όμορφη.

Ωστόσο, ανήκω στους ανθρώπους που υποστηρίζω με θέρμη ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας και πρέπει να περνάμε καλά, ανεξάρτητα από τα κιλά μας. Και δεν άφησα ποτέ το μέγεθος να μου υπαγορεύσει πώς θα ντύνομαι. Φορούσα πάντα ότι με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα με εμένα.

Το πάχος στο σώμα μου δεν με κράτησε ποτέ πίσω. Το πρόβλημα ήταν στο μυαλό μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!