Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Τι τύπος είναι το παιδί σας ανάλογα με την πίτσα που προτιμά
[Mama365]: Τι τύπος είναι το παιδί σας ανάλογα με την πίτσα που προτιμά

[Mama365]: Τι τύπος είναι το παιδί σας ανάλογα με την πίτσα που προτιμά

Δεν είναι μυστικό- όλα τα παιδιά λατρεύουν την πίτσα! Αν μάλιστα ήταν στο χέρι τους θα τρέφονταν μόνο με αυτή. Τα ματάκια τους λάμπουν από ενθουσιασμό κάθε φορά που παραγγέλνουμε, ενώ πολύ συχνά μας ζητούν να τους φτιάξουμε πίτσες από τα χεράκια μας. Κάθε παιδί έχει διαφορετικές προτιμήσεις και μάλιστα μαρτυρούν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του.
Σύμφωνα με άρθρο της Medical Daily οι προτιμήσεις μας στο φαγητό δείχνουν πολλά πράγματα για την προσωπικότητά μας. Και έχει μια λογική αν σκεφτούμε ότι η αίσθηση της γεύσης συνδέεται άμεσα με το νευρικό σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα συναισθήματα, ακόμα και για την συμπεριφορά μας. Βασιζόμενοι, λοιπόν, σε αυτό το στοιχείο δεν θα ήταν (τελείως) παράλογο να πούμε ότι μπορούμε να μάθουμε τι τύπος είναι το παιδί μας, ανάλογα την πίτσα που προτιμά.

Πίτσα μαργαρίτα

Αυτή η απλή προτίμηση δείχνει έναν σταθερό και αξιόπιστο χαρακτήρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το παιδί σας είναι προβλέψιμο. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Έχει μεγάλη φαντασία και ποικιλία στις αντιδράσεις του. Του αρέσει να ακούει επαίνους και να το συμπαθούν τόσο οι συνομήλικοί του, όσο και οι ενήλικες. Πολλές φορές αγχώνεται για τις επιδόσεις του με αποτέλεσμα να κάνει…μούτρα. Ευτυχώς, όμως, το ξεπερνάει αμέσως.

Πίτσα πεπερόνι

Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν ένα παιδί που προτιμάει αυτήν την πίτσα: ευαίσθητο, πρόσχαρο και υπερκινητικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!