Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Συναισθηματική απιστία: μήπως σας απατάει πλατωνικά;
[Mama365]: Συναισθηματική απιστία: μήπως σας απατάει πλατωνικά;

[Mama365]: Συναισθηματική απιστία: μήπως σας απατάει πλατωνικά;

Όσο και να διαφέρει λίγο ως προς την αυστηρότητα, ο ορισμός της απιστίας έχει, για τους περισσότερους από εμάς, έναν κοινό παρονομαστή: την ερωτική συνεύρεση με κάποιο τρίτο άτομο. Κι όμως, υπάρχει κι άλλος τρόπος να απατήσει κάποιος τον σύντροφό του. Όχι με το σώμα, αλλά με τον νου και την καρδιά. Η απιστία που οι ειδικοί αποκαλούν «συναισθηματική» αναφέρεται στην περίπτωση που ο σύντροφός σας αφιερώνει πολύ χρόνο και δείχνει να επενδύει όλο και περισσότερο συναισθηματικά σε μια συγκεκριμένη φιλική σχέση, εντός ή εκτός του στενού σας περιβάλλοντος.

Κοντολογίς, αν έχετε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τα παρακάτω ανησυχητικά σημάδια:

Ανταλλάσσουν διαρκώς μηνύματα και δεν σας λέει περί τίνος πρόκειται

Το να μιλάει ο σύντροφός σας στο κινητό χωρίς να σας δίνει λογαριασμό τι λέει και με ποιον, είναι απολύτως φυσιολογικό. Το να μιλάει, όμως, συνέχεια με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, να ανταλλάσουν μηνύματα για ασήμαντες αφορμές και να έχουν αναπτύξει δικό τους κώδικα επικοινωνίας – να γελούν π.χ. με αστεία που καταλαβαίνουν μόνο εκείνοι – μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Πόσο, μάλλον, αν δεν σας λέει ποτέ για ποιο πράγμα συζητούν ή συνηθίζουν να επικοινωνούν σε περίεργες ώρες, π.χ. αργά το βράδυ, όταν έχετε πέσει για ύπνο.
Αν απορροφάται κιόλας από τις συνομιλίες τους, ακόμη και όταν είναι δίπλα σας, αυτό σημαίνει ότι η «φιλική» του σχέση τον έχει συνεπάρει κάπως… υπερβολικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!