Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Σύμφωνα με τις «έρευνες», όλες οι μαμάδες είμαστε αποτυχημένες
[Mama365]: Σύμφωνα με τις «έρευνες», όλες οι μαμάδες είμαστε αποτυχημένες

[Mama365]: Σύμφωνα με τις «έρευνες», όλες οι μαμάδες είμαστε αποτυχημένες

Ως μαμάδες, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με έρευνες και μελέτες που αποδεικνύουν πως η τάδε ή η δείνα τακτική μπορεί να αποβεί… καταστροφική! Το αστείο είναι πως υπάρχουν επιστήμονες που τονίζουν, για παράδειγμα, πόσο κακό είναι να κοιμάται το μωρό μαζί μας, κι άλλες τόσες που υποστηρίζουν πόσο κακό είναι να μην κοιμάται το μωρό μαζί μας!
Έρευνες που, ακόμα κι αν δεν τους δίνουμε μεγάλη σημασία, τις διαβάζουμε και συχνά μας επηρεάζουν. Πολλές φορές, μάλιστα μπερδευόμαστε και αναρωτιόμαστε ποιο είναι το σωστό και να έχουμε βλάψει ανεπανόρθωτα τα μικρά μας! Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε τόσο πολύ όμως.

Εξάλλου, σύμφωνα με τους επιστήμονες, το μελλον των παιδιών μας έχει καθοριστεί πριν καν πάνε στο σχολείο. Ή, όπως λέει στον γιο της αυτή η μαμά, πριν καν κλείσουν τα 3 τους χρόνια.

«Αγαπητό μου παιδί,
Θα έρθει μια μέρα στη ζωή σου που θα αναρωτηθείς ποιος είναι ο υπαίτιος που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ‘θελες και η αναζήτησή σου αυτή θα σε οδηγήσει στην παιδική σου ηλικία. Τότε θα με βρεις και θα ρωτήσεις “Μαμά, τι συνέβη;” κι εγώ θα πρέπει να σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρίνεια.
Τι θα σου πω;
Θα σε κοιτάξω στα μάτια και θα σου πω να μην κατηγορείς τον εαυτό σου αφού, σύμφωνα με την επιστήμη, είχα ήδη ψαλιδίσει τις ελπίδες σου για ένα ευτυχές μέλλον πριν καν γίνεις 3 ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!