Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο έρωτας έχει περάσει
[Mama365]: Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο έρωτας έχει περάσει

[Mama365]: Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο έρωτας έχει περάσει

Μπορεί μετά τον άκρατο έρωτα του πρώτου καιρού, να μένουν άλλα πιο δυνατά συναισθήματα, όμως για να παραμείνει επιτυχημένη μια σχέση πρέπει να έχει έστω και κάποια ψήγματα έρωτα- ακόμα και μετά από χρόνια. Αν έχετε φτάσει στο σημείο να μην αναγνωρίζετε πια το παλιό σας πάθος για τον άνθρωπο από τον οποίο δεν ξεκολλάγατε ούτε λεπτό, τότε μάλλον ο έρωτάς σας έχει «ξεφτίσει». Δείτε ποια σημάδια θα σας δείξουν ότι το πάθος έχει φύγει και ότι οι «πεταλουδίτσες» έχουν μετακομίσει απ’ το στομάχι σας…

Χρησιμοποιείτε  συχνά τη φράση: «Περνάμε απλώς μια δύσκολη φάση»
Που τελικά διαρκεί μήνες ίσως και χρόνια! Όταν συνειδητοποιείτε ότι μια δύσκολη φάση, που ξεκίνησε ως προσωρινή (όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα κατά καιρούς), διαιωνίζεται, έχετε κάνει το πρώτο και σημαντικότερο βήμα: να δεχτείτε πως ο έρωτας σάς αποχαιρετά.
Σεξ; Ποιο σεξ;
Σε μια μακροχρόνια σχέση ή ακόμα και σ’ ένα γάμο, το σεξ ενδεχομένως μειώνεται, όμως δεν πρέπει να εξαφανίζεται. Όταν ο καιρός περνάει και εσείς δεν επιδιώκετε πια την απόλαυση και την οικειότητα που νιώθατε μέχρι πρότινος με τον άνθρωπό σας, είναι ένας κακός οιωνός για τον έρωτά σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!