Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Πραγματική μοναξιά είναι να νιώθεις μόνος ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους
[Mama365]: Πραγματική μοναξιά είναι να νιώθεις μόνος ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους

[Mama365]: Πραγματική μοναξιά είναι να νιώθεις μόνος ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους

Στη λέξη μοναξιά μας έρχεται στο νου ένα δωμάτιο μικρό, με γκρίζους άδειους τοίχους, και στη μέση ένας άνθρωπος θλιμμένος να στέκει μόνος του. Ίσως, τελικά, είναι από τις παρεξηγημένες λέξεις του τρέχοντα αιώνα, αφού η πραγματική μοναξιά υπάρχει σε μέρη φωτεινά, με φασαρία και φωνές. Σε αίθουσες τεράστιες γεμάτες κόσμο, ή δωμάτια με γύρω όσους αγαπάς. Η μοναξιά δεν ζει εκεί που είσαι μόνος σου από επιλογή, αλλά εκεί που περιτριγυρίζεσαι από φίλους και συγγενείς μα βαθιά μες στην καρδιά υπάρχει σκοτάδι και κενό. Γιατί μοναξιά νιώθεις μόνος ανάμεσα σε πολλούς. Μοναξιά νιώθεις όταν…

… φοβάσαι να πεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις

Την μοναξιά την νιώθεις στο πετσί σου όταν πλάι σου είναι άνθρωποι που σ’ αγαπούν, αλλά δεν νιώθεις άνετα να πεις αυτά που θες κι αυτά που σκέφτεσαι μήπως και παρεξηγηθείς. Μήπως πληγώσεις άθελά σου εκείνους που σε νοιάζονται, ή μήπως τους κάνεις να θυμώσουν. Η μοναξιά υπάρχει εκεί που λείπει η άνεση να είσαι ο εαυτός σου, ακόμα κι αν μερικές φορές ζητάει να γκρινιάξει ή να κλάψει.

Ντρέπεσαι να γύρεις στον ώμο του άλλου και να κλάψεις

Οι άλλοι είναι γύρω μας συνέχεια. Η μάνα, ο πατέρας, ο άντρας μας, οι φίλοι, η κόρη ή ο γιος μας. Άνθρωποι έτοιμοι να πέσουν για εμάς και στη φωτιά, όμως απρόθυμοι να ανοίξουν διάπλατα την αγκαλιά τους να χωθούμε μέσα και να λυγίσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!