Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 15 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Πώς να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας ανάλογα με το υλικό του
[Mama365]: Πώς να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας ανάλογα με το υλικό του

[Mama365]: Πώς να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας ανάλογα με το υλικό του

Μπορεί να μην είχατε αναρωτηθεί ποτέ αλλά το υλικό του πάγκου της κουζίνας θα καθορίσει τον τρόπο που θα τον κάνετε να λάμπει. Η χρήση προϊόντων, φυσικών ή μη, που δεν ταιριάζουν στο κάθε υλικό μπορεί να φθείρουν τον πάγκο σας ή να μην έχουν το λαμπερό αποτέλεσμα που θα θέλατε. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

*Φωτογραφία: kobieta.interia.pl

Πάγκος από γρανίτη

Το πιο συνηθισμένο ίσως υλικό, που υπάρχει στα περισσότερα νοικοκυριά. Για τον καθημερινό του καθαρισμό, «περάστε» το με ένα βετέξ με ζεστό σαπουνόνερο (το υγρό απορρυπαντικό για το πλύσιμο των πιάτων είναι ιδανικό). Στη συνέχεια, μην ξεχάσετε να στεγνώσετε την επιφάνειά του με ένα καθαρό πανί.
Για τις βρωμιές που επιμένουν, σας έχουμε έναν φυσικό τρόπο να τις ξεφορτωθείτε: καλύψτε τις με μαγειρική σόδα, που θα σκεπάσετε στη συνέχεια με πλαστική μεμβράνη. Αφήστε το μίγμα να δράσει όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα αφαιρέστε το με ένα καθαρό, στεγνό πανί.

*Φωτογραφία: hgtvhome

Μαρμάρινος πάγκος

Όπως και στους πάγκους από γρανίτη, έτσι και στο μάρμαρο, για τους καθημερινούς λεκέδες απλώς διαλύστε σε νερό λίγες σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων και στη συνέχεια με ένα πανί, καθαρίστε τον πάγκο. Φροντίστε, ωστόσο, το απορρυπαντικό να έχει ουδέτερο PH για να μην φθείρει την επιφάνειά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!