Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 10 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Πώς να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση
[Mama365]: Πώς να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση

[Mama365]: Πώς να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση

Το μόνο που χρειάζεται για να αποφασίσει κάποιος αν σε αντιπαθεί ή σε συμπαθεί είναι λίγα δευτερόλεπτα- αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας σας. Ξέρουμε ότι κάποιες φορές είναι άδικο, όμως είναι η… πικρή αλήθεια. Γι’ αυτόν τον λόγο, «μετράει» πάντα η πρώτη εντύπωση που θα δώσουμε στα άτομα που γνωρίζουμε για πρώτη φορά είτε πρόκειται για κάποια συνέντευξη είτε για ραντεβού είτε για καινούρια παρέα. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να φαινόμαστε… άνετοι και ωραίοι χωρίς να μας κυριεύσει το κοινωνικό άγχος;

Χαρίστε το χαμόγελό σας
Σκεφτείτε το αντίστροφα: έχετε απέναντί σας έναν άνθρωπο που σας συστήνεται με ένα ειλικρινές και έναν άνθρωπο ευγενικό μεν, ψυχρό δε. Ποιον θα συμπαθήσετε; Λογικά τώρα σκέφτεστε από μέσα σας, τον πρώτο. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνετε κι εσείς το ίδιο; Χαμογελάστε, αλλά όχι με ένα παγωμένο χαμόγελο που δεν φεύγει ποτέ, συστηθείτε και αφήστε την κουβέντα να κυλήσει αυθόρμητα.
Η οπτική επαφή μετράει
Όπως και με το χαμόγελο, έτσι και η οπτική επαφή παίζει σημαντικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση που θα δώσετε. Για όσους ντρέπονται να κοιτούν στα μάτια τον συνομιλητή τους- καμιά φορά το παθαίνουμε απ’ το άγχος μας με αποτέλεσμα να κοιτάμε αλλού και να φαινόμαστε πολύ αμήχανοι- δοκιμάστε το εξής: να κοιτάτε τον συνομιλητή σας στο σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στα μάτια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!