Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Πώς να διαχειριστείτε τις κρίσεις υστερίας του παιδιού: Μια απίθανη ιστορία!
[Mama365]: Πώς να διαχειριστείτε τις κρίσεις υστερίας του παιδιού: Μια απίθανη ιστορία!

[Mama365]: Πώς να διαχειριστείτε τις κρίσεις υστερίας του παιδιού: Μια απίθανη ιστορία!

Ακόμα και τα πιο ήσυχα κι εσωστρεφή παιδιά, κάποτε περνούν από την φάση που η πιο ασήμαντη αφορμή μπορεί να γίνει αιτία πολέμου. Το αγαπημένο τους δε μέρος για να λάβει χώρα ο προαναφερθείς πόλεμος, είναι συνήθως χώροι δημόσιοι, καθώς ποιος δεν αγαπάει να έχει κοινό;

Τo Bright Side δημοσίευσε μια ιστορία βγαλμένη απ’ την καθημερινότητα κάθε κηδεμόνα μικρού παιδιού: ένας παππούς ψωνίζει με τον εγγονό του στο σούπερ μάρκετ και ο μικρός τού κάνει τη ζωή πατίνι, φωνάζοντας, κλαίγοντας κι ουρλιάζοντας σε κάθε ευκαιρία.
Μια γυναίκα που έγινε μάρτυρας της ακόλουθης σκηνής, την κατέγραψε και την δημοσιοποίησε, αφού έχει το πιο αστείο, απρόσμενο και πολύ, πολύ αληθινό τέλος.
Διαβάστε, λοιπόν, πώς αυτός ο παππούς, διαχειρίστηκε την κρίση θυμού του εγγονού του:
Μια γυναίκα συνάντησε ψωνίζοντας έναν παππού και το… εκτός ελέγχου εγγονάκι του.
Ήταν προφανές, ότι ο άνθρωπος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, με τα χέρια του γεμάτα ψώνια και τον εγγονό του να κλαίει για να αγοράσουν γλυκό στο ράφι με τα γλυκά, να ουρλιάζει για να πάρουν αναψυκτικό στον διάδρομο με τα αναψυκτικά κ.ο.κ.
Εν τω μεταξύ, ο ηλικιωμένος άντρας συνέχιζε ατάραχος να κάνει τα ψώνια του λέγοντας με ήρεμη φωνή «Ήρεμα, Άλμπερτ, σε λίγο τελειώνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!