Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Πώς να αναδείξετε την τραπεζαρία σας
[Mama365]: Πώς να αναδείξετε την τραπεζαρία σας

[Mama365]: Πώς να αναδείξετε την τραπεζαρία σας

Μπορεί στην καθημερινότητά μας να μαζευόμαστε και να τρώμε στην κουζίνα, όμως στις πιο… ιδιαίτερες στιγμές μας ή όταν καλούμε τους φίλους και τους συγγενείς στο σπίτι μας, συνηθίζουμε να τους φιλοξενούμε στην τραπεζαρία.

Ωστόσο, στα σύγχρονα σπίτια, είθισται η τραπεζαρία να αντικαθιστά το τραπέζι της κουζίνας ενώ, οι ενιαίοι χώροι των σημερινών σπιτιών, επιβάλλουν στον σπιτονοικοκύρη να έχει μία προσεγμένη, μοντέρνα και εντυπωσιακή τραπεζαρία.

Δείτε, λοιπόν, πώς θα αναδείξετε την τραπεζαρία σας με μικρά, οικονομικά κόλπα!

Βάλτε μεγάλα φώτα πάνω από το τραπέζι

Ένα ή περισσότερα φωτιστικά κατά μήκος του τραπεζιού, δίνουν περισσότερη αίγλη στην τραπεζαρία ενώ τονίζουν τον ιδιαίτερο αυτόν χώρο. Μη φοβηθείτε να επιλέξετε εντυπωσιακά ή και λιτά φώτα, τα οποία θα αναδείξουν την προσωπικότητα, το προσωπικό σας γούστο αλλά και το ολόκληρο το σπίτι.

Τονίστε τον τοίχο πίσω από την τραπεζαρία

Ένας όμορφος και καλαίσθητος τοίχος δίνει χρώμα και προσωπικότητα στον χώρο. Όταν πρόκειται για την τραπεζαρία, δε, που είθισται να είναι ο πιο άδειος χώρος του σπιτιού, ένας όμορφος μεγάλος πίνακας, ένας βαμμένος τοίχος, ράφια με βιβλία ή απλά διακοσμητικά πιάτα μπορούν να αναδείξουν το μεγάλο τραπέζι και να δημιουργήσουν μία πιο οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Βάλτε ένα χαλί κάτω από το μεγάλο τραπέζι

Διαλέξτε ένα χαλί που ταιριάζει χρωματικά με τον χώρο και τοποθετήστε το κάτω από το μεγάλο τραπέζι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!