Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Τα παιδιά μου με κάνουν καθημερινά καλύτερο μπαμπά
[Mama365]: Τα παιδιά μου με κάνουν καθημερινά καλύτερο μπαμπά

[Mama365]: Τα παιδιά μου με κάνουν καθημερινά καλύτερο μπαμπά

Έχουμε μιλήσει, έχουμε ακούσει και έχουμε γράψει πολλάκις για το πώς βιώνουν οι γυναίκες την μητρότητα. Έχουμε ταυτιστεί μαζί τους, έχουμε συγκινηθεί και έχουμε γελάσει από τις εμπειρίες τους -αφού πάντα μας κάνουν να αναπολούμε τις δικές μας.
Τι γίνεται όμως με τους μπαμπάδες; Πώς βιώνουν οι ίδιοι τον ρόλο τους και πώς ανταποκρίνονται σε αυτόν; Αυτός ο μπαμπάς ανοίγει…τα χαρτιά του και εξομολογείται τι σημαίνει να είσαι πατέρας.

«Τις προάλλες ένας παλιός μου συμμαθητής και φίλος μου αποκάλυψε ότι σύντομα θα γίνει πατέρας. Είχε το ίδιο βλέμμα που είχα και εγώ μερικά χρόνια πριν: εκείνο το χαμένο από το άγχος! Τα λόγια του, όμως, μαρτυρούσαν τη χαρά και την ανυπομονησία του.
”Τι με συμβουλεύεις;” με ρώτησε με αγωνία και του απάντησα όσο πιο απλά μπορούσα ”Όταν γεννηθεί προσπάθησε μην σου πέσει από τα χέρια. Όλα τα άλλα θα έρθουν”. Την ίδια συμβουλή μου είχε δώσει και ο δικός μου ο πατέρας λίγο πριν γεννηθεί η κόρη μου. Προφανώς νόμιζα ότι αστειευόταν. Παρόλα αυτά τα λόγια του με ηρέμησαν και αποφάσισα να μην ανησυχώ για το μέλλον και να βιώνω την κάθε στιγμή με τα παιδιά μου. Και ήταν η πιο σωστή απόφαση!
Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για την στιγμή που θα γίνεις πατέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!