Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Το παιδί μου περνάει δύσκολα και αυτό μου ραγίζει την καρδιά»
[Mama365]: «Το παιδί μου περνάει δύσκολα και αυτό μου ραγίζει την καρδιά»

[Mama365]: «Το παιδί μου περνάει δύσκολα και αυτό μου ραγίζει την καρδιά»

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της μητρότητας είναι να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει και να μην μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Να περνάει δύσκολα και ν’ αντιμετωπίζει πρωτόγνωρα προβλήματα κι εσύ να πρέπει να του δίνεις θάρρος και να κλαις μόνο όταν είσαι μονάχη σου για να μην επιβαρύνεις την ψυχούλα του. Αυτή η μαμά περιγράφει πόσο δυνατό νιώθει στα σωθικά της τον πόνο του παιδιού της και πόσο απροετοίμαστη ήταν για κάτι τέτοιο.

«Μια αγαπημένη μου δημοσιογράφος έχει πει ότι “η απόφαση να κανείς ένα παιδί είναι σημαδιακή γιατί ισοδυναμεί με το να δώσεις ολοκληρωτικά την καρδιά σου σε έναν άλλον άνθρωπο.”
Κι είναι κάτι μέρες σαν τη σημερινή που νιώθω ακριβώς έτσι και το στομάχι μου δένεται κόμπος. Το πρωί έβαλα την καρδιά μου – την κορούλα μου – στο σχολικό, με ζόρια και κλάμματα γιατί είναι ένα παιδί πολύ αγχώδες. Είναι δύσκολο γι’ αυτήν να φεύγει από κοντά μου και, για ακόμη μια φορά, με παρακάλεσε να μην την αναγκάσω να πάει σχολείο. Έκλαιγε κι ένιωθα το κάθε της δάκρυ να κόβει την ψυχή μου σαν μαχαίρι.
Είναι αλήθεια, ότι θα ήταν απελευθερωτικό αν μπορούσα να αγνοήσω ολες μας τις υποχρεώσεις και να την κρατήσω στην αγκαλιά μου για όσο χρειαστεί, ώσπου να νιώσει πάλι ήρεμη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!