Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Το παγωμένο πανί και 9 ακόμα κόλπα από… παλιές καραβάνες της μητρότητας
[Mama365]: Το παγωμένο πανί και 9 ακόμα κόλπα από… παλιές καραβάνες της μητρότητας

[Mama365]: Το παγωμένο πανί και 9 ακόμα κόλπα από… παλιές καραβάνες της μητρότητας

Οι… παλιές καραβάνες της μητρότητας, που δεν είναι άλλες από τις μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν μεγαλώσει 4 ή 5 παιδιά, έχουν μία συμβουλή για όλα! Βλέπετε, έζησαν σε μία εποχή που το διαδίκτυο ή η τηλεόραση δεν υπήρχαν καν, ενώ το παιδί πήγαινε στον παιδίατρο μόνο όταν συνέβαινε κάτι εξαιρετικά σοβαρό.

Αναφερόμαστε σε γυναίκες που δεν είχαν πρόσβαση στις πληροφορίες που έχουμε σήμερα και που βρίσκαν λύσεις για τα αδιάφορα καθημερινά προβλήματα των παιδιών μόνες τους. Οι… ανακαλύψεις τους διαδίδονταν από στόμα σε στόμα και, ευτυχώς, πολλές από αυτές έχουν επιβιώσει μέχρι και σήμερα.

Τι λύσεις θα μας έδινε, λοιπόν, η γιαγιά ή η προγιαγιά μας στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλες οι μαμάδες;

Το παγωμένο πανί

Βρέξτε ένα βαμβακερό πανί και βάλτε το στην κατάψυξη. Κάθε φορά που το μικρό σας παραπονιέται για τα δοντάκια του, και πριν αρχίσει να γκρινιάζει και να του φταίνε όλα, βγάλτε το από την κατάψυξη και δώστε το στον ασθενή να το μασουλίσει. Θα ανακουφιστεί άμεσα και αποτελεσματικά.

Ταΐστε το παιδί μπροστά στον καθρέφτη

Όταν ένα μωρό ξεκινήσει να τρώει στέρεη τροφή, ταΐστε το μπροστά από έναν καθρέφτη. Έτσι, όχι μόνο διασκεδάζει και τρώει ευκολότερα, αλλά σταδιακά μαθαίνει να τρώει μόνο του.

Κάντε το μωρό σας μπάνιο στην κουζίνα

Ένα παλιό κόλπο το οποίο είναι χρήσιμο ακόμα και σήμερα! Η κουζίνα, μετά την ετοιμασία του δείπνου, είναι πάντα το πιο ζεστό δωμάτιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!