Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Όταν είσαι μαμά οι ενοχές δεν σταματούν ποτέ
[Mama365]: Όταν είσαι μαμά οι ενοχές δεν σταματούν ποτέ

[Mama365]: Όταν είσαι μαμά οι ενοχές δεν σταματούν ποτέ

Έμεινες έγκυος και το έμαθες ενώ ακόμα δεν είχες κόψει το κάπνισμα; Ενοχές. Έφαγες μία σαλάτα σε ένα εστιατόριο, χωρίς να σκεφτείς αν έχει πλυθεί καλά; Ενοχές. Ήθελες να γεννήσεις φυσιολογικά, αλλά δεν τα κατάφερες και κατέληξες στην καισαρική; Ενοχές. Ενοχές, ενοχές, ενοχές! Το μόνιμο μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μας. Το διαβολάκι που στρογγυλοκάθεται στον ώμο μας, για να μας θυμίζει διαρκώς πως ό,τι κάνουμε είναι λάθος και κακό. Μας λέει ότι δεν μεγαλώνουμε σωστά τα παιδιά μας, μας κάνει να αναρωτιόμαστε διαρκώς για κάθε μας σκέψη, για κάθε μας πρωτοβουλία και κάθε πράξη. Μας βάζει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλες μαμάδες και να βγαίνουμε πάντα κατώτερες. Κάπως έτσι είναι να είσαι μαμά τον 21ο αιώνα: Να νιώθεις διαρκώς άσχημα, για πράγματα όπως… Όταν δεν προσέχεις ότι τα ρούχα του παιδιού έχουν κάποια ατέλεια

Φοράτε στην κόρη σας την αγαπημένη της μπλούζα Έλσα και λίγη ώρα αργότερα, μόλις φτάνετε στο σχολείο, παρατηρείτε ότι έχει μία μικρή τρύπα στην πλάτη. Κατάρα! Σίγουρα η δασκάλα θα σκεφτεί ότι δεν φροντίζετε αρκετά το παιδί σας. Θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί και σκέφτεστε σοβαρά να επιστρέψετε στο σπίτι για να αλλάξει μπλούζα.

Όταν δίνεις στο παιδί μπισκότα και δημητριακά με σοκολάτα

Τρόφιμα που στα δικά μας παιδικά χρόνια θεωρούνταν έως και υγιεινά, σήμερα έχουν δαιμονοποιηθεί και μας κάνουν να νιώθουμε αμήχανα όταν τα προσφέρουμε στα παιδιά (ειδικά μπροστά σε άλλους γονείς).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!