Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Όσα θα ήθελα να πω στην πεθερά και γιαγιά της κόρης μου
[Mama365]: Όσα θα ήθελα να πω στην πεθερά και γιαγιά της κόρης μου

[Mama365]: Όσα θα ήθελα να πω στην πεθερά και γιαγιά της κόρης μου

Όταν την πρωτοείδα, λάτρεψα το γέλιο της και τη ζωντάνια της. Όταν τη γνώρισα καλύτερα, αγάπησα την αφοσίωσή που δείχνει στα παιδιά και στα εγγόνια της. Έπειτα από 12 χρόνια που την ξέρω, πολλές φορές ευχήθηκα να ήμουν κόρη της. Όχι επειδή είναι τέλεια, αλλά επειδή είναι αυτή που είναι.

Το ιδιόρρυθμο της σχέσης μας έγκειται στο ότι τυπικά μας ενώνει μόνο η κόρη μου. Έπειτα από το διαζύγιο δεν εμφανίζομαι στο σπίτι της με την ιδιότητα της «νύφης», αλλά ως μαμά της πολυαγαπημένης της εγγονής. Και παρόλο που, λόγω συνθηκών, δεν τη συναντώ συχνά, θα ήθελα να μάθει όσα κρύβω στα βάθη της καρδιάς μου και δεν μπόρεσα ποτέ μου να της πω.

Tην αγαπώ διπλά γιατί αγαπά την κόρη μου

Υπάρχουν πολλά πράγματα σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση της πριγκίπισσάς μας στα οποία διαφωνούμε, αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να τσακωθούμε. Εκείνη σέβεται τα όριά μου, κι εγώ σέβομαι τις ανησυχίες της. Βλέπετε, πρόκειται για έναν άνθρωπο που φοβάται λιγάκι παραπάνω απ’ το κανονικό! Εξάλλου, πώς μπορώ να γίνομαι μέρος της στεναχώριας ή της ανησυχίας της όταν την αγαπώ τόσο πολύ! Και μάλιστα, όταν τη δική μου αγάπη μου τροφοδοτεί η δική της αγάπη για την κόρη μου. Γιατί κακά τα ψέματα: δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα αγαπήσουν τα παιδιά μας όπως η γιαγιά και ο παππούς… Κι αυτό δεν πρέπει να το παραβλέπουμε, ούτε και να το ξεχνάμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!