Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 13 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Όλα όσα θα ήθελε να μας πει το νεογέννητο μωρό μας σε ένα συγκινητικό γράμμα
[Mama365]: Όλα όσα θα ήθελε να μας πει το νεογέννητο μωρό μας σε ένα συγκινητικό γράμμα

[Mama365]: Όλα όσα θα ήθελε να μας πει το νεογέννητο μωρό μας σε ένα συγκινητικό γράμμα

Πριν λίγο καιρό, ένα διαφορετικό γράμμα κυκλοφόρησε στα social media. Ένα γράμμα που περιγράφει όλα όσα θα ήθελε να μας πει το νεογέννητο μωρό μας. Όλα εκείνα τα συγκινητικά λόγια- αυτονόητα και μη. Να μας λέει τι να προσέξουμε, να μας συμβουλεύει και το κυριότερο: να μας υπενθυμίζει ότι σε λίγο θα μεγαλώσει και ότι δεν θα είναι πια εκείνο το γλυκό μωράκι που χρειάζεται τη βοήθειά μας και αποζητά την αγκαλιά μας.

Το γράμμα είναι αγνώστου συγγραφέα και δημοσιεύθηκε στη σελίδα NHS Ayrshire Maternity Unit στο Facebook. Εμείς, πιστεύουμε ότι δεν έχει πέσει πολύ έξω από αυτά που όντως θα ήθελε να μας πει το μωρό μας.
«Αγαπημένη μου μαμά και αγαπημένε μου μπαμπά,
Σας παρακαλώ κρατήστε αυτό το γράμμα σε ένα πρόχειρο σημείο για να μπορείτε να το διαβάζετε και να το ξαναδιαβάζετε όταν έρθουν δύσκολες μέρες και δεν είστε καλά.
Σας παρακαλώ, μην περιμένετε πολλά από μένα, να θυμάστε ότι είμαι ένα νεογέννητο μωρό, αλλά ούτε και από τον εαυτό σας, ως γονείς. Στις έξι βδομάδες, κάντε ένα δώρο σε όλους μας. Εγώ θέλω 6 εβδομάδες για να μεγαλώσω, να αναπτυχθώ και να γίνω πιο… προβλέψιμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!