Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Μπουφές βάφτισης έξω από την εκκλησία: οι καλύτερες συμβουλές για να είναι όλα τέλεια
[Mama365]: Μπουφές βάφτισης έξω από την εκκλησία: οι καλύτερες συμβουλές για να είναι όλα τέλεια

[Mama365]: Μπουφές βάφτισης έξω από την εκκλησία: οι καλύτερες συμβουλές για να είναι όλα τέλεια

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή διανύουμε την περίοδο των γάμων και των βαφτίσεων. Πολλές μαμάδες τρέχουν και δεν φτάνουν για να προετοιμάσουν τη βάφτιση του μικρού τους και να έχουν τα πάντα στην εντέλεια. Πλέον, πολλοί γονείς αντί για γεύμα σε μια ταβέρνα ή ένα εστιατόριο, προτιμούν το κέρασμα έξω από την εκκλησία για τους καλεσμένους τους. Ακόμα κι αν αυτό φαίνεται μια πιο εύκολη λύση, χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και οργάνωση και φυσικά έχει θετικά και αρνητικά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα

- Η λύση του μπουφέ είναι συνήθως πιο οικονομική σε σύγκριση με το γεύμα ή το γλέντι σε μια ταβέρνα. Ωστόσο, τα πάντα εξαρτώνται από το «πακέτο» που θα επιλέξετε.
- Η διαδικασία είναι σχετικά σύντομη και έτσι οι καλεσμένοι δεν θα νιώσουν ότι κουράζονται ούτε ότι πρέπει να μείνουν για ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί το γεύμα στην ταβέρνα.
- Όλοι οι καλεσμένοι θα παρευρεθούν και στο κέρασμα. Έτσι δεν θα μπείτε στο δίλημμα του να επιλέξετε ποιους θα καλέσετε στο γλέντι μετά, αποφεύγοντας εκτός των άλλων, και τις… παρεξηγήσεις με γνωστούς και κυρίως συγγενείς.
- Ο νεοφώτιστος δεν θα κουραστεί ιδιαίτερα αφού το κέρασμα μετά είναι σχετικά σύντομο. Δεν θα ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο (η βάφτιση είναι σοκ για τα μικρά παιδιά) ούτε εσείς θα χρειαστεί να τον ηρεμείτε συνέχεια. Ειδικά αν πρόκειται για μωρό που ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνο και το πρόγραμμά του πρέπει να τηρείται ευλαβικά, η λύση του μπουφέ είναι λιγότερο κουραστική για εκείνο και πιο βολική για εσάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!