Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Μητρότητα σημαίνει να περιμένεις και να αγωνιάς χωρίς σταματημό
[Mama365]: Μητρότητα σημαίνει να περιμένεις και να αγωνιάς χωρίς σταματημό

[Mama365]: Μητρότητα σημαίνει να περιμένεις και να αγωνιάς χωρίς σταματημό

Μόλις γίνεις μητέρα τα πάντα αλλάζουν γύρω σου-εσύ η ίδια αλλάζεις. Ξαφνικά ζεις και αναπνέεις για κάποιον άλλον. Ανησυχείς, νοιάζεσαι και αγαπάς τόσο πολύ τα παιδιά σου που σε κατακλύζει μια πληθώρα συναισθημάτων. Μητρότητα σημαίνει να περιμένεις να και να αγωνιάς χωρίς σταματημό. «Είναι ένας αέναος κύκλος» μας εξηγεί αυτή η μαμά στο άρθρο της και τα λόγια της συγκινούν και μας αγγίζουν.

«Πάλι κάνεις το ίδιo: περιμένεις. Άλλωστε αυτό κάνουν οι γονείς ή τουλάχιστον αυτό κάνουν οι περισσότερες μητέρες-και εσύ είσαι μία από αυτές.

Πρώτα περιμένεις να μείνεις έγκυος, περιμένεις το τεστ εγκυμοσύνης να βγει θετικό. Ακόμη και αν ήθελες, δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια την αγωνία σου για τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου. Στη συνέχεια περιμένεις το μικρό σου να μεγαλώσει υγιές. Μετά περιμένεις τη σωστή στιγμή για να κάνεις δεύτερο παιδί. Μπορεί να σταθείς άτυχη και να αποβάλλεις-πάλι πρέπει να περιμένεις για να προσπαθήσεις ξανά.

Περιμένεις. Ελπίζεις. Προσεύχεσαι. Περιμένεις.

Ο χρόνος κυλά αμείλικτα γρήγορα και εσύ απλώς περιμένεις.

Περιμένεις να πάρεις στα χέρια σου τους πρώτους βαθμούς του πρωτότοκού σου, περιμένεις να δεις αν θα τα πάει καλά με τα άλλα παιδιά ή αν θα του κάνουν bullying. Και μέσα στην αγωνία σου, ελπίζεις να συναντήσει στη ζωή του ευγενικούς και καλόκαρδους ανθρώπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!