Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Μαμά συγγνώμη, αλλά δεν είμαι υποκατάστατο για τον σύντροφο που σε εγκατέλειψε.»
[Mama365]: «Μαμά συγγνώμη, αλλά δεν είμαι υποκατάστατο για τον σύντροφο που σε εγκατέλειψε.»

[Mama365]: «Μαμά συγγνώμη, αλλά δεν είμαι υποκατάστατο για τον σύντροφο που σε εγκατέλειψε.»

Όταν ένας γονιός έχει πληγωθεί πολύ στη ζωή του, δεν είναι απίθανο να αφεθεί στην αγκαλιά του παιδιού του για παρηγοριά. Κάποιες φορές, ειδικά όταν το βιώνει εντελώς μόνος, η παρηγοριά αυτή γίνεται η μοναδική του διέξοδος από την αυτολύπηση και τη βαθιά μοναξιά. Μια τέτοια κατάσταση, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε σχέσεις εξάρτησης, όπου ο γονιός γαντζώνεται απ’ το παιδί τόσο που δεν του αφήνει καθόλου χώρο για να φτιάξει τη ζωή του. Μια γυναίκα που βρέθηκε στη θέση να σηκώνει τον σταυρό της μητέρας της μαζί της, μοιράζεται το πόσο αβάσταχτο μπορεί να γίνει αυτό.

«Έρχονται μέρες που νιώθω ένα ασύλληπτο βάρος και, δυστυχώς, αυτό το βάρος είναι η μητέρα μου!
Μικρή ένιωθα ευλογημένη που ήμασταν τόσο κοντά, που μπορούσα να της μιλάω για τα αγόρια και τα πάρτι που πήγαινα και να μοιραζόμαστε τα μυστικά μας σαν δυο φίλες. Τότε, βέβαια, δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο λάθος ήταν όλο αυτό.
Μεγαλώνοντας, η σχέση μας έμοιαζε όλο και πιο πολύ με μια σχέση εξάρτησης. Όχι, δεν ήμουν εγώ εξαρτημένη από ‘κείνη, αλλά εκείνη από μένα. Το πρώτο καμπανάκι χτύπησε όταν, μια μέρα, ήρθε να με επισκεφθεί στο σπίτι που νοίκιαζα ως φοιτήτρια – μαζί με άλλες δύο κοπέλες – κι έμεινε για 10 μέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!