Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Μαμά φωτογραφίζει τη γέννηση του γιου της την ώρα που τον φέρνει στον κόσμο
[Mama365]: Μαμά φωτογραφίζει τη γέννηση του γιου της την ώρα που τον φέρνει στον κόσμο

[Mama365]: Μαμά φωτογραφίζει τη γέννηση του γιου της την ώρα που τον φέρνει στον κόσμο

Η φωτογράφος Megan Mattiuzzo πρόσφατα έγινε μαμά και αποφάσισε να απαθανατίσει τη γέννηση του γιου της στον φακό. Όχι, δεν προσέλαβε κάποιον συνάδελφό της για να κρατήσει πάντα ζωντανή αυτή την ανάμνηση, αλλά αποφάσισε η ίδια να το κάνει η ίδια την ώρα που έφερνε το μωρό της στον κόσμο.

«Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, ήξερα πως αυτό ήταν κάτι που ήθελα να κάνω μόνη μου. Έχω φίλους φωτογράφους που προσφέρθηκαν να φωτογραφίσουν τη γέννηση του γιου μου. Ωστόσο, εγώ δεν ήθελα απλώς να φωτογραφίσω εκείνες τις στιγμές αλλά να τις κρατήσω για πάντα από τη δική μου οπτική. Ευτυχώς, ο σύζυγος και ο γιατρός μου στήριξαν την ιδέα μου.»
Η ίδια μάλιστα αναφέρει στο popsugar πως παραλίγο να μην πραγματοποιήσει τον στόχο της γιατί η επισκληρίδιος δεν λειτούργησε στο 100% και ο πόνος και η δυσφορία που ένιωθε ήταν έντονοι. Ακόμα κι αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε γιατί ήξερε πως θα μετάνιωνε αν δεν το έκανε. Όταν άρχισε να σπρώχνει λοιπόν ζήτησε από τους γιατρούς να κλείσουν τα φώτα του δωματίου και να αφήσουν μόνο εκείνα πάνω απ’ το κρεβάτι για να καταφέρει να βγάλει καλές φωτογραφίες.
«Μεταξύ των δύο διαστολών, ετοίμασα την μηχανή και την έδωσα στον άντρα μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!