Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Μαμά, έχεις αδυναμία στην αδερφή μου κι αυτό με πληγώνει ακόμα»
[Mama365]: «Μαμά, έχεις αδυναμία στην αδερφή μου κι αυτό με πληγώνει ακόμα»

[Mama365]: «Μαμά, έχεις αδυναμία στην αδερφή μου κι αυτό με πληγώνει ακόμα»

Καμιά φορά, οι γονείς δεν μοιράζουν ισόποσα την αγάπη τους στα παιδιά με συνέπεια κάποιο να ευνοείται απροκάλυπτα και κάποιο άλλο να νιώθει «παρακατιανό». Μεγαλώνοντας, τα παραμελημένα παιδιά μπορεί να κουβαλούν στην ψυχή τους αυτό το βάρος, ειδικά αν ο γονιός συνεχίσει να δείχνει αδυναμία στα αδέρφια τους. Αυτή η γυναίκα, που δεν έχει σταματήσει να ζει στη σκιά της αδερφής της, μοιράζεται μαζί μας το παράπονο και την αγανάκτησή της για την τοξική συμπεριφορά της μητέρας της.

«Ήταν μεσάνυχτα, τα παιδιά είχαν κοιμηθεί, αλλά εγώ δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Λίγες ώρες πριν, είχα έναν τεράστιο καυγά με τη μητέρα μου – για πολλοστή φορά – επειδή δεν εγκρίνει τον τρόπο που μεγαλώνω τους δύο γιους μου.
Ποιος ήταν ο λόγος; Είμαι πολύ ελαστική, δεν φροντίζω να τρώνε μόνο ό,τι πρέπει, δεν τους έχω βάλει σε πρόγραμμα και άλλα τέτοια.
Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος; Δεν μεγαλώνω τους γιους μου όπως μεγαλώνει τα δικά της παιδιά η αδερφή μου.
Δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά μια κατάσταση που ζω από μικρή, όταν η μητέρα μου έδειχνε ξεκάθαρη αδυναμία στη μικρότερη – αλλά πιο ώριμη, πιο εργατική, πιο καθαρή, πιο θηλυκή, πιο, πιο, πιο… – αδερφή μου κι εμένα με είχε για μαύρο πρόβατο. Ευτυχώς, ο πατέρας μου δεν είχε τέτοια θέματα, αλλά τι μπορούσε να κάνει κι εκείνος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!