Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Κουράστηκα να είμαι υπεύθυνη για όλους και για όλα!»
[Mama365]: «Κουράστηκα να είμαι υπεύθυνη για όλους και για όλα!»

[Mama365]: «Κουράστηκα να είμαι υπεύθυνη για όλους και για όλα!»

Έχουμε συνηθίσει, η μητέρα να είναι υπεύθυνη για το σπίτι κι εκείνη που ζητά τη βοήθειά των υπολοίπων και τους λέει τι και πως να το κάνουν. Όση βοήθεια και αν έχει, όμως, το να έχει την τελική ευθύνη για όλα γίνεται καμιά φορά πολύ πιο κουραστικό και αποκαρδιωτικό απ’ το να τα κάνει μόνη της. Αυτή η μαμά περιγράφει μια τέτοια δύσκολη στιγμή, όταν ένιωσε μέσα της ότι θέλει να εκραγεί, αλλά η συνειδητοποίηση του πόσο αγαπά την οικογένειά της, γλύκανε για τα καλά τον θυμό και την πίκρα της.

«Είναι 10.30 το βράδυ και είμαι εξουθενωμένη.
Τα παιδιά έχουν πέσει για ύπνο από τις 9.30 κι ο άντρας μου έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ. Είναι η στιγμή που κλείνω το λάπτοπ και την τηλεόραση και βάζω το ασύρματο τηλέφωνο στη βάση του γιατί, αν δεν το κάνω εγώ, την άλλη μέρα δεν θα έχουμε τηλέφωνο.
Στη συνέχεια, περνάω δίπλα απ’ τη γωνιά του σκύλου και βλέπω ότι όποιο παιδί κι αν ήταν υπεύθυνο για την σίτισή του, έχει ξεχάσει να του βάλει φρέσκο νερό. Το κάνω εγώ. Ανεβαίνοντας τη σκάλα, μαζεύω από κάτω μια κάλτσα, ένα παιχνίδι και μια πετσέτα. Με κάθε σκαλί που ανεβαίνω, φουντώνω λίγο περισσότερο.
Στην κουζίνα, βλέπω το φαγητό να κρυώνει στην κατσαρόλα. Το βάζω σε ένα τάπερ, ανοίγω το ψυγείο και βρίσκω 3 ακόμη τάπερ με αποφάγια που δεν έχει πετάξει κανείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!