Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Κοιμόμαστε ακόμη χέρι-χέρι»: Τα μυστικά 6 ζευγαριών που έχουν μοιραστεί μια ολόκληρη ζωή
[Mama365]: «Κοιμόμαστε ακόμη χέρι-χέρι»: Τα μυστικά 6 ζευγαριών που έχουν μοιραστεί μια ολόκληρη ζωή

[Mama365]: «Κοιμόμαστε ακόμη χέρι-χέρι»: Τα μυστικά 6 ζευγαριών που έχουν μοιραστεί μια ολόκληρη ζωή

Ένας γάμος ξεκινά με σκοπό να κρατήσει για πάντα – το λέει και ο όρκος, άλλωστε – μα η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο εξασφαλίζεται κάτι τέτοιο. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει και, αν κοιτάξουμε γύρω μας ξεκινώντας από τους κοντινούς μας ανθρώπους, τα παραδείγματα ποικίλουν και τα προγνωστικά καταρρίπτονται. Ένα είναι το σίγουρο: για να κρατήσει ένας γάμος για πάντα πρέπει να το θέλουν και οι δύο και να δουλεύουν αδιάκοπα γι’ αυτό.

6 ζευγάρια που έχουν περάσει ήδη μια ολόκληρη ζωή μαζί, μοιράζονται μαζί μας ένα απο τα μυστικά της επιτυχίας τους:

«Ακούμε πάντα ο ένας τον άλλον, ακόμη και αν διαφωνούμε με όσα λέει»

Ο Γεράσιμος και η Μαρία είναι 67 χρόνια μαζί και δεν έχουν τσακωθεί σχεδόν ποτέ.
Έχουν διαφωνήσει πολλές φορές, αλλά πάντα προσπαθούσαν ο ένας να μπει στη θέση του άλλου και να βρουν μαζί τη χρυσή τομή. Δίνουν μεγάλη έμφαση στην καλή επικοινωνία και παίρνουν όλες τις αποφάσεις τους από κοινού – και για τα σημαντικά, αλλά και για τα δευτερεύοντα.
Για να μείνεις τόσα χρόνια σε μια σχέση πρέπει να αγαπάς τον άλλον πάρα πολύ, αν και συχνά μπορεί να μένεις και από συνήθεια. Ο Γεράσιμος και η Μαρία είναι ευτυχείς που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και είναι σίγουροι ότι η αμοιβαία κατανόηση σε μικρά και μεγάλα ζητήματα, έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!