Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ως την άκρη του κόσμου» στις 19/1 στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
[Mama365]: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ως την άκρη του κόσμου» στις 19/1 στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

[Mama365]: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ως την άκρη του κόσμου» στις 19/1 στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ως την άκρη του κόσμου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 15.00 π.μ. στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, στα γραφεία του mama365.gr και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου.

Τι γίνεται όταν το σπίτι σου, οι αγαπημένοι σου, οι φίλοι σου, ο κόσμος όπως τον ήξερες έχουν χαθεί; Τότε θα κάνεις τα πάντα για να τα φέρεις πίσω. Θα περπατήσεις, θα τρέξεις, θα κολυμπήσεις, θα παλέψεις κι αν χρειαστεί θα φτάσεις ως την άκρη του κόσμου.

Η ιστορία μας ξεκινάει μετά από μια καταστροφή. Δυο μικρά παιδιά, οι ήρωες της ιστορίας μας, ξεκινούν τη δική τους περιπέτεια για να βρουν το «σημείο Χ». Την ασφάλεια, το σπίτι. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν ένα σωρό παράξενα πλάσματα, που θα προσπαθήσουν είτε να τους βοηθήσουν είτε να τους εμποδίσουν να πάνε παρακάτω.

«Δεν είναι όλα όπως φαίνονται», θα τους πει η σοφή Μεντιόλα! Ένας άνθρωπος που σου χαμογελάει δεν είναι πάντα φίλος, κάποιος που είναι πολύ διαφορετικός από σένα δεν σημαίνει ότι είναι εχθρός. Δεν χρειάζεται να έχεις ξύλινο πόδι για να είσαι πειρατής, δεν χρειάζεται καν να είσαι πάνω σε καράβι για να ζήσεις μια πειρατική περιπέτεια. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία! Κι αυτό είναι όλη η αλήθεια και η δύναμη που χρειάζεσαι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!