Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Κερδίστε μία ετήσια συνδρομή στο online φροντιστήριο www.lab4u.gr
[Mama365]: Κερδίστε μία ετήσια συνδρομή στο online φροντιστήριο www.lab4u.gr

[Mama365]: Κερδίστε μία ετήσια συνδρομή στο online φροντιστήριο www.lab4u.gr

Το Lab4u.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα με online videos και animations, μέσω της οποίας τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να επαναλάβουν γρήγορα, εύκολα και ευχάριστα όλα τα μαθήματα του σχολείου, χωρίς καν να βγουν από το σπίτι. Πρωτοποριακό; Δοκιμάστε το και σίγουρα θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και το παιδί σας. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε μία ετήσια συνδρομή στο www.lab4u.gr αξίας 190,20 ευρώ. Γνωρίστε το Lab4u.gr

To Lab4u είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση με έδρα την Αθήνα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του e-learning.
Σκοπός της εταιρίας είναι η εισαγωγή μιας νέας μεθόδου εκπαίδευσης μέσω της οποίας η μάθηση γίνεται πιο κατανοητή, φιλική και ευχάριστη προς το μαθητή. Αυτό επιτυγχάνεται εισάγοντας στοιχεία παιχνιδιού, επιβράβευσης και ένα μοναδικό χαρακτήρα που αντιστοιχεί στο προφίλ του κάθε μαθητή. Είναι πολύ βασικό να διατηρηθεί αναλλοίωτη η επικοινωνία καθηγητή-μαθητή. Για αυτό το λόγο μέσω των βίντεο κλήσεων, της συνομιλίας αλλά και του διαδραστικού λευκοπίνακα γεφυρώνεται η έλλειψη αυτή διατηρώντας έτσι την αμεσότητα με τον εκπαιδευτικό.
Σκεπτόμενοι τον γονέα-κηδεμόνα και ασπαζόμενοι την αγωνία για την πρόοδο των μαθητών, δημιουργήσαμε μία ειδική σελίδα με σκοπό την άμεση ενημέρωση προόδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!