Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Ο θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας» στις 19/1
[Mama365]: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Ο θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας» στις 19/1

[Mama365]: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Ο θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας» στις 19/1

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 11.15 π.μ. στο Θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι (Ιερά Οδός 44). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στα γραφεία του mama365.gr και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου.

O θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας

Μια μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση.
Το έργο πραγματεύεται την οικολογική καταστροφή και το πώς εμείς οι άνθρωποι (μικροί και μεγάλοι) μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας.

Υπόθεση

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2124 όταν η μικρή μας φίλη Μαργαρίτα, ενημερώνεται για την επικείμενη οικολογική καταστροφή, που μετρά 24 ώρες μόνο για να καταστρέψει όλα τα λουλούδια. Η καλύτερη της φίλη όμως η Τριανταφυλλιά θα την οδηγήσει στον σοφό της λουλουδοοικογένειας της, τον Γερο-Πλάτανο, και μέσα από εκείνον θα πληροφορηθεί για το πώς μπορεί να σώσει τη φίλη της αλλά και όλη της την οικογένεια. Σκοπός είναι, να μαζέψει όλα τα λουλούδια και να τα μεταφέρει στον πλανήτη Ανθοχώρα που με πολύ κόπο έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα λουλούδια , ώστε να σωθούν από τους ανθρώπους και τις καταστροφικές συμπεριφορές τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια ξετυλίγονται οι μύθοι των λουλουδιών ταξιδεύοντας στη χώρα προέλευσής τους και μαθαίνοντας την ιστορία τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!