Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Κούκου!…μια βόλτα στο δάσος!» στις 13/10
[Mama365]: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Κούκου!…μια βόλτα στο δάσος!» στις 13/10

[Mama365]: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Κούκου!…μια βόλτα στο δάσος!» στις 13/10

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κούκου!…μια βόλτα στο δάσος!», την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 11.00 μ.μ. στο στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στα γραφεία του mama365.gr και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

- «Κού-κου! Θέλεις να παίξουμε;» είπε ένα πολύχρωμο πουλί κρυμμένο μέσα στις φυλλωσιές του δέντρου.

- «Ω, ναι!» απάντησε το πολύ ζωηρό παιδί.

- «Όμως πού είσαι;»

- «Έλα να με βρεις!»

Το παιδί άρχισε να ψάχνει ώσπου βρέθηκε μέσα στο δάσος! Δειλά, δειλά στην αρχή και με ενθουσιασμό στην συνέχεια, το παιδί και ο πολύχρωμος φίλος του, θα αρχίσουν ένα παιχνίδι ανακάλυψης που θα τους φέρει πιο κοντά στη φύση. Θα παίξουν με τις σταγόνες της βροχής, θα κρυφτούν από τον κεραυνό και θα κολυμπήσουν στα γαλάζια νερά του ποταμού ώσπου η κοινή τους περιπέτεια θα τους οδηγήσει σε μια υπέροχη φιλία.

Τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε μια φανταστική βόλτα στο δάσος; Τι θα συναντούσαμε;

Σίγουρα τραγούδι! Σίγουρα παιχνίδι! Σίγουρα φίλους!

Τα παιδιά παίζουν μαζί μας:

Στην παράσταση αυτή τα παιδιά παίζουν μαζί με τους ηθοποιούς και συμμετέχουν στις περιπέτειες του ήρωα! Θα δούνε από κοντά φυσικά μουσικά όργανα και πως με αυτά μπορούμε όχι μόνο να παίξουμε μουσική, αλλά και να αναπαράγουμε ήχους της φύσης!

Μουσική και τραγούδι:

Η παράσταση γίνεται με τη χρήση φυσικών μουσικών οργάνων, τα οποία ακολουθούν τα παιδιά σε όλη την πορεία της παράστασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!