Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 15 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα»
[Mama365]: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα»

[Mama365]: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα»

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα» το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 14.30 μ .μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού e-mail.

Ένα έργο ύμνο στον Αμαντέους Μότσαρτ, «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα» παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε σκηνοθεσία Ρέινας Σ. Εσκενάζυ και κείμενα του συγγραφέα και μουσικού Θωμά Καραχάλιου.
Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1762, η οικογένεια Μότσαρτ επιβιβάζεται σε ένα ποταμόπλοιο από το Σάλτζμπουργκ με προορισμό την Βιέννη. Το ταξίδι ξεκινάει και μαζί του η ιστορία του μικρού Αμαντέους.
Ενός παιδιού θαύματος το οποίο αγάπησε τη μουσική, ταύτισε τη ζωή του μαζί της για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες.
Το ταξίδι της ζωής του θα παρακολουθήσουν οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παράστασης, η οποία έχει στόχο – όπως σημειώνει η Ρέινα Εσκενάζυ –να έρθουν σε επαφή με τα πρώτα ακούσματα κλασσικής μουσικής και να τα συνδυάσουν με την παιδική ξενοιασιά. Μέσα από την παράσταση, θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να συνυπάρξει ο παιδικός αυθορμητισμός και η ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι με την οργάνωση, την μελέτη και τελικά την επιτυχία του στόχου μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!