Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Ήταν λάθος να επιτρέψω στα παιδιά μου να έχουν κινητό»
[Mama365]: «Ήταν λάθος να επιτρέψω στα παιδιά μου να έχουν κινητό»

[Mama365]: «Ήταν λάθος να επιτρέψω στα παιδιά μου να έχουν κινητό»

Στα νιάτα της, υπήρξε κόκκινο πανί για κάθε γονιό που έβλεπε το παιδί του να τρελαίνεται με τα τραγούδια της, να κολλάει το βλέμμα του στην οθόνη σε κάθε βίντεο-κλιπ της και να αντιγράφει το ιδιαιτέρως τολμηρό στιλ της. Ήρθε όμως η στιγμή που η Μαντόνα μεγάλωσε, έγινε μητέρα και γκρινιάζει σαν μητέρα. Και τα «θέματά» της είναι αναμενόμενα κοινά με εκείνα των απλών καθημερινών γονιών που υπήρξαν αμετανόητοι φαν της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, για παράδειγμα, γκρίνιαξε για την αρνητική επίδραση που είχαν τα κινητά τηλέφωνα στην επικοινωνία με τα παιδιά της.

«Ήταν λάθος μου», είπε στη βρετανική έκδοση της Vogue, «να δώσω κινητό τηλέφωνο στα μεγαλύτερα παιδιά μου όταν έγιναν 13. Η σχέση μας σχεδόν διακόπηκε. Όχι εντελώς, αλλά το κινητό έγινε γρήγορα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής τους. Το μυαλό τους άρχισε να πλημμυρίζει με εικόνες και άρχισαν να συγκρίνονται με τους άλλους, κάτι πολύ κακό για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους».
Πιο πολύ, ανησύχησε για την 22χρονη κόρη της, Λούρδη, και την ενασχόλησή της με τα social media. «Νιώθω», είπε, «ότι τα social media την έχουν κυριεύσει σε σημείο που λέει στον εαυτό της “οι άνθρωποι θα μου δίνουν πράγματα επειδή είμαι η κόρη της Μαντόνα”».
Εκεί που η 60χρονη σταρ πάτησε τελικά πόδι ήταν στη διαπαιδαγώγηση του θετού γιου της, του 13χρονου Ντέιβιντ, στον οποίο έχει απαγορεύσει να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!