Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Γράμμα στη γιαγιά μου –τον μόνο άνθρωπο που με κατάλαβε
[Mama365]: Γράμμα στη γιαγιά μου –τον μόνο άνθρωπο που με κατάλαβε

[Mama365]: Γράμμα στη γιαγιά μου –τον μόνο άνθρωπο που με κατάλαβε

Το να προσπαθήσεις να χωνέψεις ότι κάποιος που αγαπάς δεν υπάρχει πια, είναι πιο δύσκολο κι από την είδηση του θανάτου του. Η συνειδητοποίηση της μη αναστρέψιμης ανυπαρξίας του μπορεί να σε χτυπήσει σαν κεραυνός έναν, δυο, πέντε, εκατό μήνες μετά τον θάνατό του. Η γυναίκα που έγραψε το παρακάτω κείμενο, το οποίο δημοσιεύτηκε ανυπόγραφο από τον Guardian, λαχτάρισε να κάνει μια μεγάλη κουβέντα με τη γιαγιά της –το μόνο άνθρωπο που ένιωσε πραγματικά κοντά της. Δείτε τι της έγραψε.

«Θυμάμαι να κάνω μια μεγάλη, μεταμεσονύκτια βόλτα λίγους μήνες αφού πέθανες, όταν μια σκέψη έφερε δάκρυα στα μάτια μου. Περπατούσα στη γέφυρα που χώριζε το διαμέρισμά μου απ’ τον οίκο ευγηρίας που έμενες και σκέφτηκα: “Ποτέ δεν θα με δεις πραγματικά ερωτευμένη”.
Τότε, νόμιζα πως ήμουν. Και ίσως ήμουν. Τα αισθήματά μου για έναν μη διαθέσιμο άντρα, δεν έμοιαζαν με τίποτα απ’ ό,τι είχα νιώσει ως τότε. Δεν ήξερα πώς να απαλλαχτώ απ’ τις σκέψεις μου για εκείνον, αλλά δεν ήθελα να είμαι και μαζί του. Κι έτσι, όλες μου οι σχέσεις πλήττονταν.
Χρόνια πριν, εγώ κι εσύ ζήσαμε μαζί ένα καλοκαίρι στο σπίτι σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!