Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Γιατί οι σχολικές γιορτές της κόρης μου με κάνουν να κλαίω
[Mama365]: Γιατί οι σχολικές γιορτές της κόρης μου με κάνουν να κλαίω

[Mama365]: Γιατί οι σχολικές γιορτές της κόρης μου με κάνουν να κλαίω

Ακόμα μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της κι η κόρη μου παίρνει μέρος σε διάφορες γιορτές και εκδηλώσεις για να επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που κατέβαλε όλους αυτούς τους μήνες. Ακόμα μία μέρα που, ως θεατής, την καμαρώνω να παίζει θέατρο, να τραγουδά ή να χορεύει στο σχολικό σανίδι. Ακόμα μια φορά που γίνομαι η γραφική μαμά που αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς και περηφάνιας για το βλαστάρι της.

Κι αναρωτιέμαι, γιατί είμαι η μόνη που κλαίει με μαύρο δάκρυ; Τι συμβαίνει στους υπόλοιπους; Είναι φτιαγμένοι από πέτρα; Ή μήπως εγώ είμαι υπερευαίσθητη;

Νιώθω υπερήφανη για την κόρη μου

Όλοι οι γονείς, όταν βλέπουν τα μικρά τους να λένε το ποίημα τους, να παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα ή να συμμετέχουν σε μια παράσταση, νιώθουν υπερηφάνεια. Υπερηφάνεια για τα παιδιά που έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν, να βγουν στον τεράστιο τούτο κόσμο και να σταθούν στα πόδια τους. Έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν, να ενσωματωθούν, να προσπαθήσουν και τελικά να πετύχουν τους στόχους τους.

Βλέποντας την κόρη μου να πρωταγωνιστεί σε μια θεατρική παράσταση, σκέφτομαι πως κάποτε ήταν ένα μικρό, ανυπεράσπιστο μωρό, ανήμπορο να κάνει οτιδήποτε από μόνη της. Και τώρα, δέκα χρόνια αργότερα, στέκεται μπροστά μου αυτόνομη, με τα δικά της ισχυρά θέλω να δίνει τους προσωπικούς της αγώνες και να τους κερδίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!