Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Δεν είμαι η μαμά που νόμιζα ότι θα γίνω»
[Mama365]: «Δεν είμαι η μαμά που νόμιζα ότι θα γίνω»

[Mama365]: «Δεν είμαι η μαμά που νόμιζα ότι θα γίνω»

Πώς φανταζόσασταν τον εαυτό σας ως μαμά πριν κάνετε παιδιά; Πώς νομίζατε ότι θα είναι η καθημερινότητά σας, πριν μάθετε πώς πραγματικά είναι να ζεις με έναν, δύο, τρεις μικροσκοπικούς, απαιτητικούς, ασύλληπτα γλυκούς συγκατοίκους; Η Barrie Bismark, μαμά τριών παιδιών, γράφει για την τεράστια προ-της μητρότητας-αυταπάτη περί τελειότητας και μας θυμίζει πολλά.

«Από τότε που ήμουν παιδί, πάντα, ήξερα ότι κάποια μέρα θα φέρω τα δικά μου παιδιά στον κόσμο και θα γίνω μαμά. Ποτέ δεν το αμφισβήτησα –ήταν κάτι που επιθυμούσα πάντα.
Θα γινόμουν μια άψογη μαμά που μένει στο σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά της και θα απολάμβανα κάθε λεπτό του χρόνου μου μαζί τους. Και μετά, έκανα πράγματι δικά μου παιδιά –τρία στον αριθμό- και τότε ήταν που έπεσα απ’ τον μονόκερό μου και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα.
Η μαμά που νόμιζα ότι θα γινόμουν, είναι πολύ, πολύ διαφορετική μαμά απ’ αυτή που έγινα. Οκτώ χρόνια και τρία παιδιά μετά, έχω καταλάβει ότι αυτή η «μαμά» δεν είναι τόσο… εφικτή, όσο πίστευα.
Νομίζω ότι όλοι οι νέοι άνθρωποι έχουν τις δικές τους σκέψεις και όνειρα για το πώς θα είναι η μητρότητα, πριν κάνουν παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!