Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: «Δεν χρωστάω σε κανέναν να είμαι πάντα περιποιημένη»
[Mama365]: «Δεν χρωστάω σε κανέναν να είμαι πάντα περιποιημένη»

[Mama365]: «Δεν χρωστάω σε κανέναν να είμαι πάντα περιποιημένη»

Καμία γυναίκα δεν χαίρεται όταν κοιτάζει τον εντελώς απεριποίητο εαυτό της στον καθρέφτη. Σε καμία μαμά δεν αρέσει να παρατηρεί τους μαύρους κύκλους της, να μετρά γκρίζες τρίχες ή να ακουμπά την πλαδαρή της κοιλιά. Είναι, όμως, μία κατάσταση που η παρακάτω μαμά τεσσάρων παιδιών (εκ των οποίων το ένα είναι ακόμα μωρό), έχει αποφασίσει να αποδεχτεί –μέχρι τουλάχιστον να φτάσει η στιγμή που δεν θα ξυπνά εκατό φορές κάθε βράδυ. Γιατί -μεταξύ μας- είναι λίγο γελοίο να περιμένεις από ένα χτένισμα ή ένα κραγιόν να σε κάνει να νιώσεις καλά.

«Έχουν υπάρξει μέρες στη ζωή μου, ως μαμά που δεν εργάζεται, κατά τις οποίες έχω πιέσει τον εαυτό μου να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με την εμφάνιση και τα μαλλιά του (τουλάχιστον, να τα χτενίσω).
Έλα κορίτσι μου, έχω πει στον εαυτό μου. Στον άντρα σου αξίζει κάτι παραπάνω από το να σε βλέπει γεμάτη λεκέδες, εξαντλημένη και με μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Άντε και θα νιώσεις και εσύ καλύτερα!
Η πίεση αυτή στον εαυτό μου θα φέρει αποτελέσματα το πολύ για μία μέρα. Και συνήθως θα είναι αυτή η μέρα που το μωρό θα βρει τον τρόπο να βγάλει πάνω στο προσεκτικά επιλεγμένο, πεντακάθαρο ρούχο μου μία τεράστια γουλιά γάλατος ή θα τραβήξει τα όμορφα χτενισμένα και πιασμένα μαλλιά μου, ενώ θηλάζει, κάνοντάς με να δείχνω σαν ξεμαλλιασμένη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!