Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Το Χάρβαρντ μίλησε: Οι άνθρωποι που αργούν στα ραντεβού τους, ζουν περισσότερο!
[Mama365]: Το Χάρβαρντ μίλησε: Οι άνθρωποι που αργούν στα ραντεβού τους, ζουν περισσότερο!

[Mama365]: Το Χάρβαρντ μίλησε: Οι άνθρωποι που αργούν στα ραντεβού τους, ζουν περισσότερο!

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον στήνουν. Από την άλλη, κανείς δεν επιθυμεί να αργεί στα ραντεβού του! Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που, όσο κι να προσπαθούν, τείνουν να καθυστερούν σχεδόν πάντα. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, αντί να βελτιώνουν τον χρόνο τους τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα.

Ωστόσο, για εσάς που αργείτε στα ραντεβού σας συστηματικά, σας έχουμε καλά νέα: σύμφωνα με μια νέα μελέτη από τους ειδικούς του Χάρβαρντ, η καθυστέρηση ίσως να είναι καλή για την υγεία σας!

Ναι, καλά ακούσατε (διαβάσατε)! Η μελέτη του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άνθρωποι που έχουν την τάση να φτάνουν καθυστερημένοι στα ραντεβού τους:

Αγχώνονται λιγότερο

Οι ειδικοί της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, έπειτα από μελέτη , κατέληξαν στο εξής:

Οι άνθρωποι που καθυστερούν, δεν επιτρέπουν στο ρολόι να υπαγορεύει τη διάθεσή τους. Σε σύγκριση με όσους είναι πάντα στην ώρα τους, αγχώνονται πολύ λιγότερο και άρα έχουν και λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από ζητήματα υγείας που σχετίζονται με το στρες, όπως την υψηλή αρτηριακή πίεση ή τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Είναι πιο χαρούμενοι

Η αργοπορία συνδέεται με την αισιοδοξία, αλλά και τα υψηλότερα επίπεδα ενθουσιασμού. Κι αυτό, επειδή οι άνθρωποι που καθυστερούν σκέφτονται ότι μπορούν να διεκπεραιώσουν μία ολόκληρη λίστα υποχρεώσεων καταφέρνοντας, όμως, να φτάσουν έγκαιρα στα ραντεβού τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!