Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Το να αγαπάς τους γονείς σου σημαίνει να τους φροντίζεις (όσο δύσκολο και αν είναι!)
[Mama365]: Το να αγαπάς τους γονείς σου σημαίνει να τους φροντίζεις (όσο δύσκολο και αν είναι!)

[Mama365]: Το να αγαπάς τους γονείς σου σημαίνει να τους φροντίζεις (όσο δύσκολο και αν είναι!)

Η σχέση που έχει ένα παιδί με τους γονείς του δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Πρόκειται για μια άνευ όρων αγάπη που δεν γνωρίζει το παραμικρό σύνορο. Όσο τα χρόνια περνούν και οι γονείς μας μεγαλώνουν, οι φυσικές τους ανάγκες αλλάζουν και, τότε αρχίζεις σιγά σιγά να συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αρρωστήσουν και κάποια στιγμή να πεθάνουν. Είναι μια δυσβάσταχτη σκέψη που δύσκολα χωνεύεται, αλλά είναι μια πραγματικότητα.
Και όταν καλείσαι να φροντίσεις την ηλικιωμένη μαμά ή τον άρρωστο μπαμπά σου, έρχεσαι αντιμέτωπος τόσο με το βάρος της ευθύνης που έχεις απέναντί τους, όσο και με τα δικά σου όρια. Γιατί δεν είναι εύκολο και θέλει γερό στομάχι!

Περισσότεροι από 65.000.000 άνθρωποι αυτή την στιγμή στον πλανήτη φροντίζουν έναν από τους δύο γονείς τους που πάσχει από κάποια ασθένεια, άνοια ή απλώς από γηρατειά. Και μάλιστα, σύμφωνα με τις έρευνες τα 2/3 αυτών των φροντιστών είναι γυναίκες! Γυναίκες που προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια που γεννήθηκαν και στην οικογένεια που δημιούργησαν.
Είναι ένας μοναχικός σταυρός που σηκώνουν και συχνά νιώθουν ότι κρίνονται για την κάθε τους απόφαση. Αυτές οι 3 γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες τους και μιλούν με ειλικρίνεια για τις συναισθηματικές, αλλά και οι οικονομικές προκλήσεις που αντιμετώπισαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!