Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 8 πρωτότυπα παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό των νηπίων
[Mama365]: 8 πρωτότυπα παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό των νηπίων

[Mama365]: 8 πρωτότυπα παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό των νηπίων

Τα παιδιά στην νηπιακή ηλικία παίρνουν τα πρώτα τους ερεθίσματα, εξερευνούν τον κόσμο και ανακαλύπτουν τις ικανότητές τους. Αυτά τα παιχνίδια ακονίζουν το μυαλό και θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για να είναι προετοιμασμένα για…τις ανακαλύψεις τους.

Για παιδιά από 1 έως 2 ετών

Σε αυτήν την ηλικία το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές και λεκτικές του δεξιότητες. Κάνει τα πρώτα του βήματα, λέει τις πρώτες του λέξεις και αρχίζει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του μέσα από την παρατήρηση. Γι’ αυτό και τα παιχνίδια που θα επιλέξετε πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτόν τον αναπτυξιακό τομέα.

Κύβοι δραστηριοτήτων με σχήματα

Αυτά τα πολύχρωμα τουβλάκια βοηθούν στην εκμάθηση των χρωμάτων και των σχημάτων καθώς στοιβάζονται και ταξινομούνται, ενώ πέφτουν μέσα από τα ειδικά ανοίγματα στο καπάκι του κύβου σαν παζλ. Επιπλέον βοηθούν το μωρό να αναπτύξει τον συντονισμό χεριών και ματιών.

Εξυπνούλης το πρώτο μου παζλ

Το συγκεκριμένο παζλ είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες και εικονογραφημένες καρτέλες που μπορούν να συναρμολογήθουν πολλές φορές και κρύβουν μια μοναδική εικόνα. Βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητας και των χειρωνακτικών τους δεξιοτήτων.

Για παιδιά από 3 ετών και άνω

Το παιδί αρχίζει να κοινωνικοποιείται, να έχεις συνεχώς απορίες, να παρατηρεί και να μιμείται τους μεγάλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!