Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 8 παράπονα των συζύγων μας που δεν παραδέχονται ποτέ
[Mama365]: 8 παράπονα των συζύγων μας που δεν παραδέχονται ποτέ

[Mama365]: 8 παράπονα των συζύγων μας που δεν παραδέχονται ποτέ

«Οι άντρες δεν μιλούν πολύ, στον νου σου να το γράψεις κι όσο για την αγάπη τους, τη δείχνουνε με πράξεις», τραγούδησε κάποτε ο Τόλης Βοσκόπουλος και εμείς κουνήσαμε το κεφάλι καταφατικά. Εκτός απ’ την αγάπη τους, όμως – που τη δείχνουν με πράξεις – οι άντρες μας έχουν την τάση να κρατάνε για τον εαυτό τους κι άλλα πράγματα, λιγότερο σημαντικά. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που ζορίζονται και τους πιάνει το παράπονο, αλλά δεν θα το παραδέχονταν ποτέ τους.

Νιώθουν απόρριψη

Φαινομενικά, ένας άντρας που έχει φτιάξει τη ζωή του με μια γυναίκα που αγαπά και τον αγαπά κι εκείνη, αισθάνεται αρκετά σίγουρος για να νιώσει ότι τον απορρίπτει με τη στάση της. Κι όμως, αν ο σύζυγός σας είναι νευρικός χωρίς προφανή λόγο, ίσως είναι επειδή νιώθει πως δεν ανταποκρίνεται πια στις ανάγκες σας και δεν είναι αντάξιος των προσδοκιών σας.

Ενοχλούνται όταν είστε μαζί κι εσείς μιλάτε στο τηλέφωνο

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ομιλητικός κάθε φορά που περνάτε χρόνο μαζί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χαλαρώνει δίπλα σας ή αδιαφορεί για το τι κάνετε εσείς. Πιθανότατα δεν θα το αναφέρει ποτέ, αλλά το να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να χαζολογείτε στα social media μπροστά του, μπορεί να κάνει έναν άντρα να νιώσει ότι πλήττετε ή δεν περνάτε καλά μαζί του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!