Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 8 φάσεις που περνούν όλα τα κορίτσια
[Mama365]: 8 φάσεις που περνούν όλα τα κορίτσια

[Mama365]: 8 φάσεις που περνούν όλα τα κορίτσια

Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι όλα τα κορίτσια περνούν κάθε φάση που θα περιγράψουμε –σε κάποια κορίτσια αρέσει, για παράδειγμα, ο Darth Vader αντί για τη Barbie και άλλα δεν περνούν ποτέ τη συγκρουσιακή φάση με τη μαμά τους στην περίοδο της εφηβείας. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και μακριά από ‘μας οι γενικεύσεις (πολλώ δε μάλλον οι σεξιστικές). Ωστόσο, δεν μπορεί, θα συμφωνήσετε ότι υπάρχουν κάποιες φάσεις που τα περισσότερα τουλάχιστον κορίτσια αυτού του κόσμου κάποτε θα περάσουν. Και είναι (με μικρές αλλαγές) οι ίδιες φάσεις που περάσαμε άλλοτε κι εμείς.

Η φάση «Είμαι μια μικρή πριγκίπισσα»
Κάποτε ήταν η Χιονάτη, σήμερα είναι η Έλσα και βάζουμε το κεφάλι μας στον ντορβά ότι πάντα θα υπάρχει μια πριγκίπισσα λιγότερο ή περισσότερο δυναμική, θεσπέσιας ή μέσης ομορφιάς, με ή χωρίς πρίγκιπα, που θα σαγηνεύει τις καρδιές των μικρών κοριτσιών και θα βάζει τις απανταχού μαμάδες να οργανώνουν πάρτι στο όνομά της, να γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για μια κασετίνα με τη φάτσα της κ.ο.κ.
Η φάση «Μαμά, θέλω να γίνω σαν εσένα»
Είναι η πολύ γλυκιά φάση όπου το κοριτσάκι σου θέλει να σου μοιάσει –εσένα βλέπει, εσένα ξέρει, εσένα εμπιστεύεται, οπότε είσαι η θεά, το πρότυπο και ο Πυγμαλίωνάς της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!