Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 15 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 7 λάθη που κάνετε όταν βγάζετε φωτογραφίες με μαγιό
[Mama365]: 7 λάθη που κάνετε όταν βγάζετε φωτογραφίες με μαγιό

[Mama365]: 7 λάθη που κάνετε όταν βγάζετε φωτογραφίες με μαγιό

Σύμφωνα με έγκυρες μελέτες 999,99 στις 1.000 γυναίκες πιστεύουν ότι δεν έχουν καθόλου φωτογένεια. Μήπως, όμως, απλώς δεν γνωρίζουν βασικά tips που μπορούν να εξασφαλίσουν την τέλεια λήψη; Αν αυτό το καλοκαίρι έχετε κάθε διάθεση να παίξετε με τον φακό, αλλά ο φακός σας κάνει τον δύσκολο, δείτε τι κάνετε λάθος, διορθώστε το και φωτογραφηθείτε δίχως αύριο.

Πόδια σε παράλληλη θέση

Λάθος: Όταν τα πόδια είναι σε παράλληλη θέση, δημιουργείται η εντύπωση ενός… μεγάλου ποδιού και το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό.
Σωστό: Το ένα πόδι είναι σε ψηλότερη θέση από το άλλο, ούτως ώστε να είναι μεταξύ τους διακριτά και να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Κοντινή λήψη από πάνω

Λάθος: Μια κοντινή λήψη από ψηλά, διαταράσσει τις αναλογίες του προσώπου –ο λαιμός εξαφανίζεται κι όλα τα χαρακτηριστικά φαίνονται πιο «βαριά».
Σωστό: Ο φακός πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των ματιών σας. Έτσι, τα χαρακτηριστικά σας θα φαίνονται πιο «μαλακά» και ο λαιμός σας πιο ψηλός.
Πολύ κοντά στο νερό

Λάθος: Όταν το πιγούνι είναι πολύ κοντά στο νερό χάνεται ο λαιμός απ’ τη φωτογραφία και το πρόσωπο δείχνει πιο τετράγωνο.
Σωστό: Αντίθετα, αν το πιγούνι είναι 10-15 εκατοστά πάνω απ’ την επιφάνεια του νερού, τότε το αποτέλεσμα είναι γοητευτικότερο και κολακευτικότερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!